Autoverzekering Lexus CT 200h Kies de verzekering die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Lexus CT 200h afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. O.a. InShared en natuurlijk Lancyr. Vergelijk alle verzekeraars vlug en probleemloos online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn CT 200h? Het premiebedrag wordt bepaald door variabelen als de gewenste dekking, de waarde van je auto en de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lexus CT 200h! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Audi 200.

De beste autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Lexus CT 200h Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de Lexus CT 200h? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij distantiëren drie soorten autoverzekeringen voor jouw Lexus CT 200h. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een nieuwe CT 200h verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook tweezijdige schade, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Lexus CT 200h. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Lexus CT 200h. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Iets voor jou? Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Interessant: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede lopen uiteen per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een CT 200h?

De hoogte van de premies voor een Lexus CT 200h wisselt nogal eens per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de bekendste factoren.

 • Je woonplaats (1537BE)
 • Het merk en type van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende autoverzekeraars. O.a. ASR, OHRA plus ZLM Verzekeringen. We onderzoeken alleen assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: de vergelijking is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Lexus rangschikken op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende organisatie. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Informatie over Autoverzekering van Lancyr.

autoverzekering Lexus CT 200h


Goedkoopste autoverzekering voor Lexus CT 200h afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Lexus CT 200h. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul je nummerbord in (zoals 5-SPP-75).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (6-12-1975).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Lexus.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Lagere premie bij veilig rijden
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Goede pechhulpdekking
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Handige tips & tricks
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Uitgebreid netwerk garages
Gebruiksvriendelijke website

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Eerlijke verzekering
Snel claims indienen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDag en nacht contact
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp binnenland
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Hoge kwaliteit focus
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Maximaal 80% korting
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook accessoires
Gemakkelijk opzeggen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Gezinsautoregeling
Gebruiksvriendelijke website


Goedkoopste premie van de Lexus CT 200h berekenen

Wat betaal ik per maand voor de verzekering van mijn CT 200h? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale variabele is leeftijd. Studenten en jongeren betalen doorgaans meer dan meer ervaren automobilisten, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een kostbare Lexus CT 200h. Autoverzekeraars bekijken daarnaast variabelen zoals regio (5467KF). Het maandbedrag in Medemblik is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Lierop. Ook het aantal km’s (7501 tot 10.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. De maandpremie kan dus enorm wisselen. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef direct kenteken, geboortedatum, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Zoek alle Lexus CT 200h verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw CT 200h afsluiten!