Autoverzekering Zoetermeer Vind de goedkoopste verzekeraar


De aller-goedkoopste autoverzekering in Zoetermeer bekijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. ANWB en niet te vergeten VKG. Vergelijk ze nu snel en probleemloos via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in Zoetermeer? Het premiebedrag wordt bepaald door bijv. de gewenste dekking, gebruik van de auto en demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij binnen 10 seconden tijd een passend verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – uitgaande van jouw situatie – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Ford Windstar.

Bekende aanbieders

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en begin direct met besparen.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Zoetermeer Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Veelal is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Je auto verkocht? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van waarborg types waar je uit kunt kiezen. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Zoetermeer
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering Zoetermeer
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Zo dekt deze vorm ook schade aan derden, schade na blikseminslag, explosie-schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering Zoetermeer
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

volledig casco verzekering Auto’s van 0 – 5 jaar
WA-plus verzekering (beperkt casco) Goede auto’s van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Voertuigen ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Zoetermeer. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Belangrijk: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Module pechhulp Zoetermeer
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Zoetermeer. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Let op: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder wijken erg af per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn alle kosten autoverzekering Zoetermeer?

De geldende premie in Zoetermeer varieert erg per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle factoren.

 • Je postcode / regio (4962FF)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via de vergelijker vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. Neem nou Centraal Beheer, Reaal plus VKG. Wij checken slechts assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Let op: de vergelijking is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Zoetermeer verzekeringen classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering afsluiten bij ING.

autoverzekering Zoetermeer


Goedkoopste autoverzekering in Zoetermeer afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Zoetermeer. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Nummerbord invullen (bijv. 94-ZPB-4).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (8-10-1963).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Geschatte kilometrage.
6. Selecteer de gewenste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Zoetermeer op laagste prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Haal-en brengservice
Aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
4 extra zekerheden
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
690.000 klanten gingen je voor
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Dag & nacht schadehulp
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Gemiddeld een 8 op service
Aanvullende dekking

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Actief sinds 1850
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
WhatsApp service
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Elke maand aanpasbaar
Online account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door diefstal
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Pechhulp Route Mobiel
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook accessoires
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Afsluiten in 5 snelle stappen
Verschillende opties


Online verzekeringspremie in Zoetermeer vergelijken voor je auto

Hoe hoog is de premie bij een autoverzekeringsmaatschappij Zoetermeer? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale variabele is geboortedatum. Jongeren van 18 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 28 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een recent gekochte auto uit Zoetermeer. Aanbieders analyseren verder ook o.a. woonplaats (1956JF). De hoogte van de polis in Halsteren kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Maasland. Ook het geschatte aantal km’s (10.001 tot 12.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. Het maandelijkse bedrag hangt dus van veel zaken af. Bereken nu jouw maandlasten. Voer onder andere postcode, kenteken, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle verzekeraars in Zoetermeer en sluit online af Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!