Autoverzekering Lexus IS Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Lexus IS vinden en afsluiten? Tegenwoordig zijn er flink wat verschillende assuradeurs. O.a. ASR en uiteraard ook Turien & Co. Vergelijk ze nu snel en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn IS ? Het maandbedrag komt tot stand op basis van o.a. schadevrije jaren, de aanschafwaarde plus jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lexus IS! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Audi 90.

Meest vertrouwde verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Lexus IS Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Dikwijls is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Meestal is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Lexus IS? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie types waarborg types voor de Lexus IS. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Zo’n IS verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Dit dekt vaak onder andere een sterretje in je voorruit, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Lexus IS. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Lexus IS. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Interessant: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te minder premie moet je betalen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de IS ?

De actuele premie voor de Lexus IS verschilt nogal per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de meest invloedrijke factoren.

 • Jouw woongebied (8903GE)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gewenste dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Denk aan De Goudse, Lancyr en Voogd en Voogd. Wij vergelijken alleen maar verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Lexus rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de aangaande organisatie. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Informatie over Autoverzekering van ING.

autoverzekering Lexus IS


Goedkoopste autoverzekering voor Lexus IS afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Lexus IS. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 7-KBV-04).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (17-12-1991).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Lexus.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Via WhatsApp bereikbaar
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Snel premie berekenen
Online schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Samenwerking met Rabobank
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Praktische tips veilig rijden
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Hulp bij het afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ook voor inzittenden
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
WhatsApp service
Online schade melden

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Elke maand aanpasbaar
Hulp bij het afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Hulp bij mechanisch defect
Simpel over te sluiten

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Wegslepen na ongeluk
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Veel lokale adviseurs
Snel claims indienen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Afsluiten in 5 snelle stappen
Voor jong en oud geschikt


Snel premie van de Lexus IS berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de IS ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een betekenisvol aspect is geboortedatum. Studenten en jongeren moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een recent gekochte Lexus IS. Autoverzekeringen bekijken daarnaast jouw woonplaats (7246CK). Het maandbedrag in Heino wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Liessel. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag kan dus enorm wisselen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer hierboven geboortedatum, schadevrije jaren, huisnummer in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Lexus IS verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw IS afsluiten!