Autoverzekering Mercedes-Benz A 140 Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De goedkoopste autoverzekering voor de Mercedes-Benz A 140 afsluiten, via internet? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Denk aan AutoWeek en natuurlijk VOOROP. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en gemakkelijk met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de A 140? Jouw premie wordt bepaald door bijvoorbeeld dekking, aanvullende modules, de dagwaarde maar ook jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Dan zoek je binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz A 140! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering BMW 525.

De beste aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Mercedes-Benz A 140 Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Mercedes-Benz A 140? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 ordes van basisdekkingen voor jouw vertrouwde Mercedes-Benz A 140. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een gebruikte A 140 verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Dus rijd je tegen een andere auto aan? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Mercedes-Benz A 140. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Mercedes-Benz A 140. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Feit: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Claim je schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Feit: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een A 140?

De hoogte van de premies voor een Mercedes-Benz A 140 kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Op deze pagina vind jij de voornaamste componenten.

 • Jouw postcodegebied (2153MM)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Aantal schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je bekende verzekeraars. Bijvoorbeeld Aegon, Klaverblad plus SNS. Wij raadplegen puur verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let op: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Mercedes-Benz ordenen op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande autoverzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering berekenen Delta Lloyd.

autoverzekering Mercedes-Benz A 140


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz A 140 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Mercedes-Benz A 140. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 09-ZXF-8).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (10-02-1981).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies de juiste dekking voor Mercedes-Benz.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Aanschafwaardegarantie
24/7 schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede pechhulpdekking
Diverse modules kiezen

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Snelle schade afhandeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Hoge klantenbeoordeling
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Ook voor inzittenden
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pakketkorting mogelijk
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
24 uur per dag hulp
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
SOS International
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Coöperatieve verzekeraar
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Eigen risico kiezen
Handige overstaphulp


Eenvoudig premie van de Mercedes-Benz A 140 berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn A 140? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een bekende factor is leeftijd. Jongeren van 18 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een jonge Mercedes-Benz A 140. Verzekeraars houden ook rekening met variabelen zoals postcodegebied (2913HM). De maandpremie in Harfsen is anders dan een Autoverzekering Nieuwegein. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 – 20.000) en de waarde van je auto zijn bekende factoren. Het maandelijkse bedrag kan dus enorm wisselen. Bereken nu zelf jouw premie. Vul o.a. schadevrije jaren, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Mercedes-Benz A 140 verzekeringen en stap over Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw A 140 afsluiten!