Autoverzekering Peugeot 607 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Peugeot 607 afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld ANWB en niet te vergeten VOOROP. Vergelijk alle aanbieders snel en gemakkelijk via internet. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn 607 ? Het maandbedrag komt tot stand op basis van onder andere schadevrije jaren, de aanschafwaarde en jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je achterhaalt binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot 607! Let op: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Ford Galaxy.

Alle populaire autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Peugeot 607 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Peugeot 607? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende varianten van verzekeringen voor de Peugeot 607. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
De 607 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Zo dekt deze vorm ook brandschade, tweezijdige schade, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Peugeot 607. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Peugeot 607. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je wel schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus-trede wijken erg af per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 607 ?

De geldende premie voor een Peugeot 607 wisselt erg per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke factoren.

 • Jouw woongebied (1615KK)
 • Het gewicht van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Neem nou EAG Assuradeuren, ING Bank of bijvoorbeeld Zelf. Wij controleren enkel autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed om te weten: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Peugeot indelen op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de autoverzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering vergelijken De Goudse.

autoverzekering Peugeot 607


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 607 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Peugeot 607. Hoe vind je nu de laagste premie? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Nummerbord invullen (n.b. 9-KZH-43).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (23-04-1978).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies de juiste dekking voor Peugeot.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Unieke schadehulp
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Binnen 2 minuten afsluiten
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Niet voorschieten
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Snel online premie berekenen
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Dekking binnen & buitenland
Wa, WA+ of Allrisk

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Actief sinds 1850
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Wettelijke Aansprakelijkheid
24/7 schade melden

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Optie verkeersrechtsbijstand
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door diefstal
Gemakkelijk opzeggen

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Pechhulp Route Mobiel
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Coöperatieve verzekeraar
Online account

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Eigen risico kiezen
14 dagen bedenktijd


Goedkoopste premie van de Peugeot 607 berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de 607 ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekende variabele is hoe oud je bent. De “jonkies” hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een prijzige Peugeot 607. Autoverzekeraars kijken ook naar aspecten als woongebied (6236DD). De maandpremie in Den Dolder wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Sibculo. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (tot en met 7500) en het merk/type auto hebben invloed. Het maandelijkse bedrag hangt dus van veel zaken af. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct gewenste dekking, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Peugeot 607 verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 607 afsluiten!