Autoverzekering Mercedes-Benz 600 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Mercedes-Benz 600 afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn Allsecur en ook ING Bank. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 600 ? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als Wa/Wa+/All-risk, de dagwaarde en demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je in korte tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz 600! Goed om te weten: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering BMW i8.

De beste autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Mercedes-Benz 600 Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
In de regel heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Mercedes-Benz 600? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Er zijn 3 varianten van waarborg types voor de Mercedes-Benz 600. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een 600 verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij schade aan derden, diefstal, een sterretje in je voorruit. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Mercedes-Benz 600. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mercedes-Benz 600. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Praktisch: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Noemenswaardig: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per autoverzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 600 ?

De hoogte van de premies voor een Mercedes-Benz 600 wisselt nogal eens per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale elementen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (8422ID)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw schadeverleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Type gebruik: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Bijvoorbeeld Promovendum, National Academic en onder andere Fairzekering. Wij checken alleen maar verzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed om te weten: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mercedes-Benz sorteren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering berekenen ING.

autoverzekering Mercedes-Benz 600


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz 600 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Mercedes-Benz 600. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (e.g. 44-ZNX-6).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (26-06-1979).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Mercedes-Benz.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Interessante ledenkorting
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Schade inzittenden
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
690.000 klanten gingen je voor
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
4 jaar FOCWA-garantie
Geld snel op je rekening

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Collectieve insteek
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Dag en nacht contact
Snel claims indienen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
WhatsApp service
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pechhulp binnenland
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hoge kwaliteit focus
Binnen 10 minuten claimen

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Verhaalsbijstand
Handige App

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Service in de winkel
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Bereikbaar via WhatsApp
Snel schade melden


Goedkoopste premie van de Mercedes-Benz 600 berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de 600 ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een voorname variabele is hoe oud je bent. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook is de premie duurder bij een dure Mercedes-Benz 600. Verzekeringen doorzoeken ook feiten zoals woongebied (3903BK). Het maandbedrag in Dronryp is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Midwoud. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul onder andere geboortedatum, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Mercedes-Benz 600 verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 600 afsluiten!