Autoverzekering Suzuki Vitara Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Suzuki Vitara vinden en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. De Goudse en natuurlijk Klaverblad. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Vitara ? Het maandbedrag hangt af van bijv. de gewenste dekking, de geschatte kilometragemaar ook jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Dan zoek je binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Suzuki Vitara! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Mazda 121.

Alle populaire autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Suzuki Vitara Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Normaliter is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Suzuki Vitara? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieënbasisdekkingen voor jouw vertrouwde Suzuki Vitara. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
De Vitara verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld, schade door storm. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Suzuki Vitara. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder De instap WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Suzuki Vitara. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Neem dit in acht: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Vitara ?

De premie voor de Suzuki Vitara varieert erg per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Graag noemen we de bekendste componenten.

 • De plaats waar jij woont (2849HN)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeringen. Bijvoorbeeld Delta Lloyd, Reaal of VOOROP. We doorzoeken alleen maar verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Noemenswaardig: dit is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Suzuki ordenen op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld All risk autoverzekering Zelf.nl.

autoverzekering Suzuki Vitara


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Vitara afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Suzuki Vitara. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 9-TXG-23).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (7-12-1992).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Suzuki.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Haal-en brengservice
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Faire schadeafhandeling
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Niet voorschieten
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Praktische tips veilig rijden
Schade snel afgehandeld

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Extra dekking auto 6-13 jaar
Handige App

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Eigen risico van slechts €100
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Wettelijke Aansprakelijkheid
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pechhulp buitenland
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Hulp bij mechanisch defect
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pechhulp Route Mobiel
14 dagen bedenktijd

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Service in de winkel
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Afsluiten in 5 snelle stappen
Helder polisblad


Snel premie van de Suzuki Vitara berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een Vitara ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voorname variabele is geboortedatum. 20-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Suzuki Vitara. Verzekeringen kijken ook naar o.a. woongebied (8085MG). De premie in Sleeuwijk kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Voerendaal. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 – 15.000) en het merk/type auto worden meegenomen. De hoogte van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu jouw maandlasten. Vul o.a. geboortedatum, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Suzuki Vitara verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Vitara afsluiten!