Autoverzekering BMW i8 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW i8 bekijken en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan Bruns ten Brink en niet te vergeten Unigarant. Vergelijk alle aanbieders snel en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn i8? Het maandbedrag wordt bepaald door factoren als de gewenste dekking, de geschatte kilometrageen bijvoorbeeld jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je achterhaalt in minder dan 1 minuut de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW i8! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Nissan Pathfinder.

Alle populaire verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de BMW i8 Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Normaliter sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw BMW i8? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 soorten zekerheden voor de BMW i8. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie i8 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade aan derden, schade na blikseminslag, diefstal. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW i8. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW i8. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wijken erg af per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn i8?

De premie voor de BMW i8 wijkt erg af per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? In het lijstje hieronder staan de bekendste factoren.

 • Jouw postcodegebied (2976II)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende organisaties. Denk aan Allianz, Kilometerverzekering of bijvoorbeeld United Insurance. We bekijken alleen assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor BMW rangschikken op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering HEMA.

autoverzekering BMW i8


Goedkoopste autoverzekering voor BMW i8 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de BMW i8. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Nummerbord invullen (zoals 3-TPV-89).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (23-03-1993).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies de juiste dekking voor BMW.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Dag en nacht hulp van centrale
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Eigen herstelnetwerk
Simpele website / account

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
690.000 klanten gingen je voor
Goede hulp & adviezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Schade in 3 stappen regelen
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Dekking binnen & buitenland
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Extra korting op pakketten
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Unieke extra dekkingen
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Ook ruitschade gedekt
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
24 uur per dag hulp
Hulp bij het afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Verhaalsbijstand
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook bedrijfsauto’s
Goede hulp & adviezen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Eigen risico kiezen
Supersnel geregeld


Voordeligste premie van de BMW i8 berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij verzekeringen voor een i8? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvolle variabele is geboortedatum. Bestuurders van 25 jaar of jonger hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een nieuwe BMW i8. Verzekeringen onderzoeken ook bijv. regio (7917AB). De hoogte van de polis in Aardenburg kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Beesd. Ook het geschatte aantal km’s (15.001 – 20.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag kan dus enorm wisselen. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer nu je huisnummer, schadevrije jaren, eventuele accessoires in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek BMW i8 verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw i8 afsluiten!