Autoverzekering Mercedes-Benz A 170 Kies de verzekering die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Mercedes-Benz A 170 afsluiten, via internet? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Promovendum en niet te vergeten VKG. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en moeiteloos met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn A 170? De maandelijkse premie hangt af van o.a. dekking, aanvullende modules, de aanschafwaarde en bijvoorbeeld jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je checkt dan in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz A 170! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering BMW 535.

Erkende autoverzekeringen

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Mercedes-Benz A 170 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Normaliter neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de Mercedes-Benz A 170? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er zijn 3 varianten van zekerheden voor jouw vertrouwde Mercedes-Benz A 170. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een A 170 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Zo dekt deze vorm ook schade door botsing met dieren, een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Mercedes-Benz A 170. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Mercedes-Benz A 170. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Handig: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Belangrijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat geeft een prettig gevoel!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een A 170?

Het maandbedrag voor de Mercedes-Benz A 170 varieert erg per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest invloedrijke elementen.

 • Je woonplaats (2822JN)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde aanbieders. Neem nou Allianz, Generali maar ook Univé. Wij checken uitsluitend autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: dit is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Mercedes-Benz rangschikken op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen autoverzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering berekenen nowGo.

autoverzekering Mercedes-Benz A 170


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz A 170 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Mercedes-Benz A 170. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (zoals 6-SPG-02).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (24-07-1994).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies het type dekking voor Mercedes-Benz.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Hoge korting bij veilige rijstijl
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
4 extra zekerheden
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Samenwerking met Rabobank
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Dag & nacht schadehulp
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Sociale verzekeraar
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Ook voor inzittenden
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Goede polisvoorwaarden
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pechhulp buitenland
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Tot 85% korting
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
WA , WA+ & Volledig Casco
Snel claims indienen

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Service in de winkel
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Hoge no-claim kortingen
Online schade melden


Snel premie van de Mercedes-Benz A 170 berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de A 170? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. Jongeren tot 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan oudere mensen, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een jonge Mercedes-Benz A 170. Autoverzekeraars overdenken ook feiten zoals postcode (3400GE). De hoogte van de polis in Wouw wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Nieuwerkerk. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (10.001 – 12.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig worden meegenomen. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul o.a. gewenste dekking, postcode, schadevrije jaren in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Mercedes-Benz A 170 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw A 170 afsluiten!