Autoverzekering BMW 535 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw BMW 535 afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Bovag en niet te vergeten Roxo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en moeiteloos online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 535? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar factoren als schadevrije jaren, de cataloguswaarde en demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je achterhaalt in afzienbare tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 535! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Opel Movano.

Alle populaire autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 535 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Dikwijls is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw BMW 535? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 ordes van waarborg types voor jouw vertrouwde BMW 535. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA
Een gebruikte 535 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Dit dekt vaak onder andere een sterretje in je voorruit, schade aan derden, diefstal. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 535. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW 535. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Let op: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een 535?

De maandpremie voor de BMW 535 wisselt erg per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke onderdelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (8798BJ)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Onder andere Allsecur, HEMA plus Zelf. We onderzoeken alleen maar autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: de vergelijking is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor BMW klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering ZEKUR.

autoverzekering BMW 535


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 535 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 535. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 7-STH-16).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (9-12-1974).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor BMW.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Tot 30% veilige rijderskorting
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Eigen herstelnetwerk
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Altijd verzekerd de weg op
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Snel online premie berekenen
Online account

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Sociale verzekeraar
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Extra korting op pakketten
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Service award winnaar
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Simpele verzekeringskaarten
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Schade door diefstal
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Wegslepen na ongeluk
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Coöperatieve verzekeraar
Online account

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
No-claimkorting tot wel 82%
Aanvullende modules


Eenvoudig premie van de BMW 535 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn 535? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvolle variabele is; hoe oud je bent. Jongeren van 20 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een prijzige BMW 535. Aanbieders bekijken daarnaast bijv. regio (9380JG). De maandpremie in Duiven is anders dan een Autoverzekering Bolsward. Ook het aantal kilometers (meer dan 30.001) en het merk/type auto tellen mee. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer nu je eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar, hoofdbestuurder in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle BMW 535 verzekeringen en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 535 afsluiten!