Autoverzekering Opel Sintra Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Opel Sintra bekijken en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld AutoWeek en natuurlijk WitGeld.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Sintra ? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar o.a. schadehistorie, het aantal km’s dat je rijdt plus demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je vindt dan in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Sintra! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Fiat New Panda.

Erkende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Direct overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Opel Sintra Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Meestal heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Opel Sintra? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende categorieëngaranties voor jouw Opel Sintra. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
De Sintra verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor diefstal, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Opel Sintra. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaarCasco beperkt (WA plus polis)
Auto’s van 10 jaar of ouderNormale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Opel Sintra. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Let op: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus-trede variëren erg per autoverzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Sintra ?

De hoogte van de premies voor een Opel Sintra verschilt nogal per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de voornaamste componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (3571AH)
 • Het merk en type van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw bonus/malus-positie
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je de meest populaire organisaties. Neem nou ASR, Generali of VKG. We doorzoeken alleen maar assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Feit: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Opel rangschikken op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande autoverzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Goedkoopste verzekering ING.

autoverzekering Opel Sintra


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Sintra afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Opel Sintra. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (zoals GP-246-R).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (27-01-1970).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies de juiste dekking voor Opel.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Lagere premie bij veilig rijden
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Korting voor een 2e auto
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Ruime keuze uit garages
Verschillende opties

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Interessante bonusladder
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Initiatief van achmea
14 dagen bedenktijd

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Extra korting op pakketten
14 dagen bedenktijd

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Goede polisvoorwaarden
Eenvoudig contract / polis

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pakketkorting mogelijk
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Schade door diefstal
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Schadegarant bedrijven
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Veel lokale adviseurs
Gebruiksvriendelijke website

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Eigen risico kiezen
Hulp en ondersteuning


Goedkoopste premie van de Opel Sintra berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn Sintra ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een vrij cruciale factor is leeftijd. Jongeren van 19 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure Opel Sintra. Autoverzekeringen doorzoeken ook aspecten als adresgegevens (1956AC). De hoogte van de polis in Nederweert is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Santpoort-Zuid. Ook het aantal kilometers (25.001 tot 30.000) en de waarde van je auto zijn bekende factoren. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef direct hoofdbestuurder, kenteken, schadevrije jaren in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Opel Sintra verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Sintra afsluiten!