Autoverzekering Mercedes-Benz B 170 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz B 170 afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Denk aan Promovendum en niet te vergeten ZEKUR. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en probleemloos online. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn B 170? Het premiebedrag hangt af van o.a. de gewenste dekking, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan supersnel de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz B 170! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering BMW 635.

Erkende autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Mercedes-Benz B 170 Zoek je aanvullende informatie? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
In de regel duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mercedes-Benz B 170? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 verschillende categorieëngaranties voor de Mercedes-Benz B 170. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een B 170 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je onverhoopt een ongelukje? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij schade door natuurgeweld, tweezijdige schade, brandschade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Mercedes-Benz B 170. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Mercedes-Benz B 170. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Interessant: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn B 170?

De maandpremie voor de Mercedes-Benz B 170 verschilt nogal per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Graag noemen we de meest invloedrijke elementen.

 • Je woonplaats (2520CD)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De basisdekking van de auto
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Voorbeelden zijn AutoWeek, InShared of ZEKUR. Wij raadplegen alleen maar assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mercedes-Benz indelen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering berekenen ABN AMRO.

autoverzekering Mercedes-Benz B 170


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz B 170 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Mercedes-Benz B 170. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 95-ZPB-5).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (15-09-1994).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies het type dekking voor Mercedes-Benz.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Lage premie + ledenkorting
Aanpassen & upgraden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Eigen herstelnetwerk
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Unieke Automodus
Handige overstaphulp

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Gemiddeld cijfer van 8+
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Gemiddeld een 8 op service
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Extra korting op pakketten
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Unieke extra dekkingen
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Optie verkeersrechtsbijstand
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door rook en brand
Handige App

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Pechhulp Route Mobiel
Hulp en ondersteuning

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook bedrijfsauto’s
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Schade Melden met de App
Hulp bij overstappen


Goedkoopste premie van de Mercedes-Benz B 170 berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de B 170? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciaal aspect is geboortejaar. 18-jarigen betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de kosten wat meer bij een prijzige Mercedes-Benz B 170. Assuradeurs onderzoeken ook je adresgegevens (1832EL). Het maandbedrag in Sint Philipsland kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Nieuwleusen. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 tot 30.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bekende factoren. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu jouw maandlasten. Voer onder andere eventuele accessoires, hoofdbestuurder, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Mercedes-Benz B 170 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw B 170 afsluiten!