Autoverzekering BMW 635 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW 635 afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. ANWB en natuurlijk Roxo. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en eenvoudig via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 635? Het maandbedrag heeft te maken met bijvoorbeeld aantal opgebouwde jaren zonder schade, de waarde van je auto plus jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je achterhaalt binnen 10 seconden tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 635! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Opel Senator.

De beste autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de BMW 635 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
In de regel is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Vaak is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw BMW 635? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 types garanties voor jouw vertrouwde BMW 635. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie 635 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij tweezijdige schade, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW 635. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor BMW 635. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Noemenswaardig: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De regels van de bonus/malus-trede lopen uiteen per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 635?

De hoogte van de premies voor een BMW 635 kan enorm verschillen per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste elementen.

 • De omgeving waarin je woont (6467DD)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. Neem nou Delta Lloyd, Klaverblad of bijvoorbeeld SNS. Wij checken slechts autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Belangrijk: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor BMW klasseren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende organisatie. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Generali.

autoverzekering BMW 635


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 635 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 635. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 73-ZXK-3).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (5-02-1996).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies een dekkings type voor BMW.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Via WhatsApp bereikbaar
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
4 extra zekerheden
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Niet voorschieten
Wa, WA+ of Allrisk

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Binnen 1 minuut geregeld
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Initiatief van achmea
Simpele website / account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Ouderwets binnenlopen
Online account

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar Web Service Scan
Snel claims indienen

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Elke maand aanpasbaar
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
24 uur per dag hulp
Eenvoudig uitbreiden

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Verhaalsbijstand
Eenvoudige procedures

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Service in de winkel
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Gebruiksvriendelijke App
Goede hulp & adviezen


Voordeligste premie van de BMW 635 berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn 635? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekende factor is jouw leeftijd. 22-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte BMW 635. Verzekeraars analyseren verder ook variabelen zoals woongebied (3600FI). De maandpremie in Oene is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Borger. Ook het geschatte aantal km’s (20.001 – 25.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) worden meegenomen. De hoogte van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Bereken nu zelf jouw premie. Vul o.a. kenteken, huisnummer, aantal kilometers per jaar in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle BMW 635 verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 635 afsluiten!