Autoverzekering BMW 540 Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw BMW 540 afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld Aon Direct en Univé. Vergelijk alle verzekeraars handig en eenvoudig online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 540? Het premiebedrag hangt af van variabelen als soort dekking, type auto en bijvoorbeeld demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt binnen mum van tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW 540! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Opel Omega.

Meest vertrouwde aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de BMW 540 Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
In de regel duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de BMW 540? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie ordes van garanties voor de BMW 540. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
De 540 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere schade aan derden, schade na blikseminslag, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 540. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW 540. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Interessant: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 12 maanden zonder schade doorgekomen? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb je wel schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Noemenswaardig: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Wat kost de verzekering van mijn 540?

De hoogte van de premies voor een BMW 540 verschilt nogal per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de meest cruciale componenten.

 • De omgeving waarin je woont (7760HN)
 • Het gewicht van de auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gewenste dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je vertrouwde organisaties. Neem nou Promovendum, Roxo en bijv. Turien & Co. Wij checken alleen assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let op: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor BMW ordenen op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de aangaande autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Reaal.

autoverzekering BMW 540


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 540 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW 540. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 6-TVK-66).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (5-08-1968).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor BMW.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Tot 30% veilige rijderskorting
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede rechtsbijstand
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Schade in 3 stappen regelen
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Sociale verzekeraar
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Extra korting op pakketten
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Unieke extra dekkingen
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Elke maand aanpasbaar
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Schade door rook en brand
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pechhulp Route Mobiel
Gemakkelijk opzeggen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Snel schadeherstel
Gebruiksvriendelijke website

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Hoge no-claim kortingen
Snel claims indienen


Goedkoopste premie van de BMW 540 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de 540? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvol aspect is leeftijd. 19-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een sjieke BMW 540. Assuradeurs houden ook rekening met feiten zoals woonplaats (5549HJ). Het tarief in Opende wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Boornbergum. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (tot en met 7500) en het merk/type auto hebben invloed. Het bedrag per maand is dus voor iedereen verschillend. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef snel kenteken, huisnummer, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle BMW 540 verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 540 afsluiten!