Autoverzekering Mercedes-Benz C 200 Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz C 200 vergelijken en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Toonaangevende partijen zijn o.a. Aon Direct en ook National Academic. Vergelijk alle aanbieders snel en zonder moeite met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn C 200? De assurantiepremie heeft te maken met zaken als schadehistorie, het aantal km’s dat je rijdt maar ook jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Het systeem zoekt in korte tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz C 200! Let op: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering BMW 730.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Mercedes-Benz C 200 Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Mercedes-Benz C 200? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er zijn 3 categorieëngaranties voor jouw vertrouwde Mercedes-Benz C 200. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Een nieuwe C 200 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, een sterretje in je voorruit, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Mercedes-Benz C 200. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Mercedes-Benz C 200. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Goed onthouden: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder lopen uiteen per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Belangrijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn C 200?

De geldende premie voor een Mercedes-Benz C 200 wijkt erg af per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de bekendste componenten.

 • De plaats waar jij woont (3326NB)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De dagwaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Bijvoorbeeld AutoWeek, Generali en onder andere SNS. Wij checken puur verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let op: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mercedes-Benz klasseren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande assuradeur. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering berekenen Unigarant.

autoverzekering Mercedes-Benz C 200


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz C 200 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Mercedes-Benz C 200. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul het kenteken in (zoals 4-KFG-50).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (9-08-1970).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Mercedes-Benz.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Interessante ledenkorting
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Korting voor een 2e auto
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Samenwerking met Rabobank
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Gemiddeld cijfer van 8+
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Snelle reactietermijnen
Diverse modules kiezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Duurzame verzekeraar
Aanpassen & upgraden

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Service award winnaar
Hulp en ondersteuning

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Simpele verzekeringskaarten
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Interessante pakketkorting
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Onderdeel van Vivat
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Coöperatieve verzekeraar
Helder polisblad

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
No-claimkorting tot wel 82%
Hulp bij overstappen


Snel premie van de Mercedes-Benz C 200 berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de C 200? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijke variabele is leeftijd. Jongeren van 19 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de kosten wat meer bij een recent gekochte Mercedes-Benz C 200. Aanbieders doorzoeken ook bijvoorbeeld woongebied (5809JF). De hoogte van de polis in Brielle is anders dan een Autoverzekering Nij Beets. Ook het verwachte aantal kilometers (meer dan 30.001) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is voor elke bestuurder weer anders. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul vandaag schadevrije jaren, huisnummer, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Mercedes-Benz C 200 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw C 200 afsluiten!