Autoverzekering BMW 730 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de BMW 730 afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan ANWB en niet te vergeten Turien & Co. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en gemakkelijk met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 730? Het maandbedrag hangt af van bijv. type dekking, de geschatte kilometrageen demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 730! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Opel Tigra.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW 730 Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
In de regel is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de BMW 730? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 varianten van dekkingen voor jouw BMW 730. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een gebruikte 730 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 730. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW 730. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Feit: De protocollen van de bonus/malus ladder lopen uiteen per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 730?

De hoogte van de premies voor een BMW 730 loopt uiteen per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle componenten.

 • Jouw postcodegebied (1173JN)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. Onder andere Aegon, National Academic en Fairzekering. We bekijken alleen maar assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let wel: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor BMW classificeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de gekozen autoverzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Delta Lloyd.

autoverzekering BMW 730


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 730 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW 730. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (zoals 2-SHS-92).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (25-06-1968).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor BMW.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Tot 30% veilige rijderskorting
Gebruiksvriendelijke website

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Binnen 2 minuten afsluiten
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Snel online premie berekenen
Eenvoudig contract / polis

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Initiatief van achmea
Diverse modules kiezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Extra korting op pakketten
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Winnaar van vele prijzen
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Simpele verzekeringskaarten
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Tot 85% korting
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Pechhulp Route Mobiel
Gebruiksvriendelijke website

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Service in de winkel
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Superhandige App
Eenvoudig uitbreiden


Online premie van mijn BMW 730 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de 730? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijke factor is hoe oud je bent. 20-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook schiet de premie omhoog bij een nieuwe BMW 730. Assuradeurs overdenken ook factoren als woonplaats (4075CF). De premie in Haelen kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Boskoop. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (meer dan 30.001) en het gebruik van de auto hebben invloed. Het tarief is dus niet zomaar te noemen. Ontdek wat jij kunt besparen. Vul onder andere aantal kilometers per jaar, geboortedatum, schadevrije jaren in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle BMW 730 verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 730 afsluiten!