Autoverzekering Suzuki Baleno Eenvoudig verzekeringen vergelijkenEen goedkope autoverzekering voor jouw Suzuki Baleno afsluiten, via internet? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan Delta Lloyd en ook Interpolis. Vergelijk ze nu handig en zonder moeite via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Baleno ? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar variabelen als Wa/Wa+/All-risk, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Suzuki Baleno! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Lancia Ypsilon.

Erkende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Suzuki Baleno Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Vaak neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Suzuki Baleno? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie types waarborg types voor de Suzuki Baleno. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-dekking
Jullie Baleno verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor brandschade, schade door botsing met dieren, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor Suzuki Baleno. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Suzuki Baleno. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus regeling variëren erg per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Baleno ?

De geldende premie voor een Suzuki Baleno loopt uiteen per autoverzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Graag noemen we de bekendste variabelen.

 • De plaats waar jij woont (9770ED)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende autoverzekeraars. O.a. Bovag, FBTO en bijv. VOOROP. Wij raadplegen slechts verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Suzuki classificeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over WA-verzekering De Zeeuwse.

autoverzekering Suzuki Baleno


Goedkoopste autoverzekering voor Suzuki Baleno afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Suzuki Baleno. Hoe vind je nu de laagste premie? Gebruik deze handige stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 85-ZPB-4).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (13-06-1964).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Suzuki.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Interessante ledenkorting
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
4 extra zekerheden
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Veilige AutoModus
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Interessante bonusladder
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Extra dekking auto 6-13 jaar
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Actief sinds 1850
Hoge klantbeoordeling

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Service award winnaar
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Snel online afsluiten
Handige App

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hulp bij mechanisch defect
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Schade snel afgehandeld

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Klantbeoordeling 8+
Diverse modules kiezen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Bereikbaar via WhatsApp
Snel claims indienen


Online premie van mijn Suzuki Baleno berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de Baleno ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekend aspect is geboortejaar. 20-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan consumenten met veel ervaring, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een prijzige Suzuki Baleno. Assuradeurs bekijken daarnaast bijv. postcodegebied (8913MG). De maandpremie in Amersfoort is anders dan een Autoverzekering Vessem. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 – 15.000) en het type voertuig zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie kan dus enorm wisselen. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul vandaag aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires, postcode in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle Suzuki Baleno verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Baleno afsluiten!