Autoverzekering Mercedes-Benz E 230 Kies de verzekering die bij jou past


De goedkoopste autoverzekering voor de Mercedes-Benz E 230 bekijken en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Hierbij kun je denken aan Zelf en natuurlijk Turien & Co. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn E 230? Het maandbedrag komt tot stand op basis van zaken als dekking, aanvullende modules, de waarde van je auto en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz E 230! Let op: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Chevrolet Avalanche.

Erkende verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Mercedes-Benz E 230 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Mercedes-Benz E 230? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

We onderscheiden drie varianten van zekerheden voor jouw Mercedes-Benz E 230. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Een gebruikte E 230 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door natuurgeweld, brandschade, tweezijdige schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Mercedes-Benz E 230. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Mercedes-Benz E 230. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Let op: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Noemenswaardig: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn E 230?

De actuele premie voor de Mercedes-Benz E 230 loopt uiteen per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste onderdelen.

 • Je woonplaats (3441CI)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Zoals Aon Direct, Reaal en Unigarant. We bekijken uitsluitend organisaties waarvan de meest recente premies bekend zijn.Feit: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Mercedes-Benz classificeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen verzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Overstappen naar Reaal.

autoverzekering Mercedes-Benz E 230


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz E 230 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Mercedes-Benz E 230. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 97-ZXS-4).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (26-08-1965).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies een dekkings type voor Mercedes-Benz.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Haal-en brengservice
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Schade inzittenden
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Ruime keuze uit garages
Snel claims indienen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Dag & nacht schadehulp
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Collectieve insteek
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Dag en nacht contact
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Score: beoordeeld met 8+
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Ook ruitschade gedekt
Eenvoudig uitbreiden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Schade door diefstal
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Wegslepen na ongeluk
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Klantbeoordeling 8+
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Schade Melden met de App
Eenvoudige procedures


Snel premie van de Mercedes-Benz E 230 berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn E 230? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een belangrijke factor is hoe oud je bent. De “jonkies” hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige Mercedes-Benz E 230. Verzekeraars onderzoeken ook bijv. postcode (8157LA). De maandpremie in Hasselt kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Nuth. Ook het aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. gewenste dekking, postcode, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Mercedes-Benz E 230 verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw E 230 afsluiten!