Autoverzekering BMW 328 Kies de verzekering die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW 328 bekijken en afsluiten? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. De Goudse en ook SNS. Vergelijk ze nu vlot en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 328? De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als Wa/Wa+/All-risk, de geschatte kilometrageen jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je treft dan in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 328! Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Opel Cascada.

Alle toonaangevende aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW 328 Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de BMW 328? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 ordes van garanties voor jouw eigen BMW 328. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Een nieuwe 328 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor schade door storm, diefstal, schade na blikseminslag. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW 328. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW 328. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Slim: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Belangrijk: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Claim je schade? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Feit: De voorwaarden van de bonus/malus ladder lopen uiteen per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 328?

Het maandbedrag voor de BMW 328 wisselt nogal eens per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de voornaamste elementen.

 • De plaats waar jij woont (7448LB)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De verwachte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. Denk aan ANWB, Klaverblad of Unigarant. We bekijken slechts verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Neem dit in acht: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor BMW classificeren op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande autoverzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Ditzo.

autoverzekering BMW 328


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 328 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de BMW 328. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 29-ZPB-5).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (16-12-1971).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor BMW.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Aanschafwaardegarantie
Online schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
Schade snel afgehandeld

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Niet voorschieten
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Praktische tips veilig rijden
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGeen poliskosten
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Winnaar Web Service Scan
Eenvoudig uitbreiden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Elke maand aanpasbaar
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Tot 85% korting
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Maximaal 80% korting
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Optie rechtshulp-verkeer
Handige overstaphulp

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Gebruiksvriendelijke App
Helder polisblad


Voordeligste premie van de BMW 328 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de 328? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een belangrijk aspect is het jaartal van geboorte. Jongeren van 20 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een jonge BMW 328. Autoverzekeringen houden ook rekening met aspecten als woongebied (2798MK). De hoogte van de polis in Eindhoven is anders dan een Autoverzekering Bilthoven. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en wie de hoofdbestuurder is zijn bepalend. Het maandelijkse bedrag kan dus enorm wisselen. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef direct kenteken, postcode, hoofdbestuurder in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle BMW 328 verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 328 afsluiten!