Autoverzekering Honda S 2000 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Honda S 2000 vinden en afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Toonaangevende partijen zijn o.a. Delta Lloyd en nowGo. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en eenvoudig met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw S 2000? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar onder andere schadehistorie, gebruik van de auto maar ook demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je achterhaalt in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Honda S 2000! Goed om te weten: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volkswagen Golf 2.

Meest vertrouwde aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Honda S 2000 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Honda S 2000? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er zijn 3 categorieëngaranties voor jouw Honda S 2000. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Jouw S 2000 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren, schade aan derden. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Honda S 2000. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Honda S 2000. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Noemenswaardig: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Let op: De voorwaarden van de bonus/malus ladder variëren erg per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Goed onthouden: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de S 2000?

De geldende premie voor een Honda S 2000 wisselt erg per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? In het lijstje hieronder staan de meest betekenisvolle elementen.

 • Jouw woongebied (8948JN)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Voorbeelden zijn Centraal Beheer, HEMA en bijv. Zelf. Wij controleren alleen autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Honda sorteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande verzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Premie berekenen Promovendum.

autoverzekering Honda S 2000


Goedkoopste autoverzekering voor Honda S 2000 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Honda S 2000. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 6-XJX-83).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (15-10-1993).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Honda.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Via WhatsApp bereikbaar
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Eigen herstelnetwerk
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Verrekening met garage
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Dag & nacht schadehulp
Simpele website / account

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Eerlijke verzekering
Gemakkelijk opzeggen

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Eigen risico van slechts €100
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Score: beoordeeld met 8+
Verschillende opties

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Online 10% korting
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Wegslepen na ongeluk
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Eigen risico kiezen
14 dagen bedenktijd


Eenvoudig premie van de Honda S 2000 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn S 2000? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een vrij cruciale factor is leeftijd. 20-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een sjieke Honda S 2000. Aanbieders houden ook rekening met onder andere regio (6490GC). De premie in Hoogland kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Hilversum. Ook het geschatte aantal km’s (tot en met 7500) en het type voertuig tellen mee. De hoogte van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef snel postcode, hoofdbestuurder, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Honda S 2000 verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw S 2000 afsluiten!