Autoverzekering Mercedes-Benz SL-Klasse Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz SL-Klasse afsluiten, via internet? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Centraal Beheer en uiteraard ook Univé. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en probleemloos via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn SL-Klasse ? Het premiebedrag hangt af van factoren als de gewenste dekking, het aantal km’s dat je rijdt en demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Je checkt dan in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz SL-Klasse! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering BMW 323.

Meest vertrouwde verzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Mercedes-Benz SL-Klasse Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
In de regel heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Mercedes-Benz SL-Klasse? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

We onderscheiden drie types waarborg types voor de Mercedes-Benz SL-Klasse. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
De SL-Klasse verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. brandschade, diefstal, schade door natuurgeweld. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Mercedes-Benz SL-Klasse. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mercedes-Benz SL-Klasse. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Misschien iets voor jou: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Opvallend: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per autoverzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Dat betekent een malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn SL-Klasse ?

De actuele premie voor de Mercedes-Benz SL-Klasse wijkt erg af per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hierna benoemen wij de voornaamste onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (9650MA)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Aantal schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. O.a. ABN AMRO, InShared of ZLM Verzekeringen. We doorzoeken puur assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Feit: de vergelijking is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mercedes-Benz rangeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering berekenen ASR.

autoverzekering Mercedes-Benz SL-Klasse


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz SL-Klasse afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Mercedes-Benz SL-Klasse. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 50-ZPB-4).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (24-12-1975).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Mercedes-Benz.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Lage premie + ledenkorting
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Pechhulpdekking
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Handige tips & tricks
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Snel online premie berekenen
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Wa, WA+ of Allrisk

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Ook voor inzittenden
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Online account

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Online 10% korting
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Tot 85% korting
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook accessoires
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
No-claimkorting tot wel 82%
Simpel over te sluiten


Eenvoudig premie van de Mercedes-Benz SL-Klasse berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekering van de SL-Klasse ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale factor is; hoe oud je bent. Studenten en jongeren hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure Mercedes-Benz SL-Klasse. Autoverzekeringen overdenken ook aspecten als regio (4777HM). Het tarief in Egmond-Binnen wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Muiderberg. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het gebruik van de auto tellen mee. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer onder andere postcode, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle Mercedes-Benz SL-Klasse verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw SL-Klasse afsluiten!