Autoverzekering Mercedes-Benz SLK 200 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


Een goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz SLK 200 vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bekende voorbeelden zijn Allianz en uiteraard ook ZEKUR. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de SLK 200? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar factoren als type dekking, de waarde van je auto en niet te vergeten jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz SLK 200! Let op: wij geven geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Chevrolet Volt.

De beste verzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Mercedes-Benz SLK 200 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mercedes-Benz SLK 200? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie varianten van dekkingen voor jouw Mercedes-Benz SLK 200. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Jouw SLK 200 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. schade door storm, tweezijdige schade, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Mercedes-Benz SLK 200. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Mercedes-Benz SLK 200. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel schade aan de auto? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Feit: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de SLK 200?

De geldende premie voor een Mercedes-Benz SLK 200 wisselt nogal eens per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de voornaamste componenten.

 • Je woonplaats (7116DL)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. O.a. Delta Lloyd, National Academic of bijvoorbeeld Turien & Co. We onderzoeken slechts verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Mercedes-Benz klasseren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen organisatie. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Overstappen naar OHRA.

autoverzekering Mercedes-Benz SLK 200


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz SLK 200 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Mercedes-Benz SLK 200. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. NP-100-K).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (25-06-1970).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking voor Mercedes-Benz.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Unieke schadehulp
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Goede rechtsbijstand
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Handige tips & tricks
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
4 jaar FOCWA-garantie
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Collectieve insteek
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Geen poliskosten
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Winnaar Web Service Scan
Eenvoudig uitbreiden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Elke maand aanpasbaar
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Verkeersschadeverzekering
Hulp bij overstappen

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
WA , WA+ & Volledig Casco
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Snel schadeherstel
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
No-claimkorting tot wel 82%
Online schade melden


Online premie van mijn Mercedes-Benz SLK 200 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij verzekeringen voor een SLK 200? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke factor is hoe oud je bent. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige Mercedes-Benz SLK 200. Aanbieders bekijken daarnaast onder andere postcode (5826DG). Het maandbedrag in Workum kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Oosterland. Ook het verwachte aantal kilometers (30.001 en meer) en het type voertuig zijn bepalend. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul o.a. postcode, eventuele accessoires, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Mercedes-Benz SLK 200 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw SLK 200 afsluiten!