Autoverzekering Hyundai Santa Fe Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De goedkoopste autoverzekering voor de Hyundai Santa Fe afsluiten, via internet? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Bruns ten Brink en natuurlijk VVS. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en gemakkelijk online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Santa Fe? Het premiebedrag hangt af van bijv. schadehistorie, type auto en de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Je checkt dan in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Hyundai Santa Fe! Belangrijk: dit is geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Volkswagen Polo Cross.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over het verzekeren van de Hyundai Santa Fe Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Hyundai Santa Fe? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 soorten zekerheden voor de Hyundai Santa Fe. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Een gebruikte Santa Fe verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Dan betaalt jouw verzekeraar schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Hier kun je ook terecht bij schade door natuurgeweld, diefstal, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Hyundai Santa Fe. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Hyundai Santa Fe. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Noemenswaardig: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Feit: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede lopen uiteen per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn Santa Fe?

De premie voor de Hyundai Santa Fe varieert erg per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de meest cruciale componenten.

 • De plaats waar jij woont (7475HB)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De basisdekking van de auto
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Denk aan ABN AMRO, Roxo plus Voogd en Voogd. Wij controleren alleen maar autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Hyundai klasseren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aanbieder. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van ANWB.

autoverzekering Hyundai Santa Fe


Goedkoopste autoverzekering voor Hyundai Santa Fe afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Hyundai Santa Fe. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 2-ZRP-35).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (11-07-1972).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De verwachte kilometrage?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Hyundai.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Tot 30% veilige rijderskorting
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Snel premie berekenen
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Ruime keuze uit garages
Handige App

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Uitgebreid netwerk garages
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Eerlijke verzekering
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Duurzame verzekeraar
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pechhulp buitenland
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Interessante pakketkorting
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
WA , WA+ & Volledig Casco
Hulp en ondersteuning

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
WA, WA+ of All Risk
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gezinsautoregeling
Online schade melden


Online premie van mijn Hyundai Santa Fe berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de Santa Fe? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijke factor is; hoe oud je bent. De “jonkies” hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware Hyundai Santa Fe. Verzekeraars analyseren verder ook bijv. postcode (1548KK). Het maandbedrag in Heenvliet is anders dan een Autoverzekering Hoogmade. Ook het verwachte aantal kilometers (meer dan 30.001) en wie de hoofdbestuurder is hebben invloed. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef snel postcode, gewenste dekking, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Hyundai Santa Fe verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Santa Fe afsluiten!