Autoverzekering Chrysler Voyager Vind de verzekeraar die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Chrysler Voyager bekijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld InShared en ook OHRA. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Voyager? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar zaken als Wa/Wa+/All-risk, het aantal km’s dat je rijdt en jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan in een paar seconden de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Chrysler Voyager! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker kun je – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Renault Avantime.

Alle populaire autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Chrysler Voyager Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gebruikelijk is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Chrysler Voyager? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 soorten autoverzekeringen voor jouw vertrouwde Chrysler Voyager. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
De Voyager verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook schade aan derden, brandschade, schade na blikseminslag. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Chrysler Voyager. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Chrysler Voyager. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Let op: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Opmerkelijk: De regels van de bonus/malus-regeling lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Voyager?

De premie voor de Chrysler Voyager loopt uiteen per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? In het lijstje hieronder staan de meest invloedrijke componenten.

 • Jouw woongebied (4755LE)
 • Het merk en type van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gewenste dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Bijvoorbeeld De Goudse, Reaal of Unigarant. We bekijken slechts verzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: de vergelijking is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Chrysler classificeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de verzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering afsluiten bij Univé.

autoverzekering Chrysler Voyager


Goedkoopste autoverzekering voor Chrysler Voyager afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Chrysler Voyager. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Nummerbord invullen (e.g. 8-SFF-47).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (5-11-1973).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Chrysler.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Aanschafwaardegarantie
Eenvoudig uitbreiden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Goede rechtsbijstand
Snel schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
Goede telefonische service

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Uitgebreid netwerk garages
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Initiatief van achmea
Jaarlijks opzegbaar

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Geen poliskosten
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Winnaar Web Service Scan
Voor jong en oud geschikt

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Online 10% korting
Duidelijke voorwaarden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
24 uur per dag hulp
Eenvoudige procedures

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Wegslepen na ongeluk
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook bedrijfsauto’s
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Schade Melden met de App
Simpele website / account


Eenvoudig premie van de Chrysler Voyager berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de Voyager? Dat hangt van een aantal zaken af. Een vrij cruciale variabele is; hoe oud je bent. Jonge bestuurders hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige Chrysler Voyager. Assuradeurs kijken ook naar jouw postcode (7200BG). De premie in s-heerenberg wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Dieren. Ook het aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en de waarde van je auto worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul onder andere schadevrije jaren, postcode, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Chrysler Voyager verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Voyager afsluiten!