Autoverzekering Mitsubishi 3000 GT Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Mitsubishi 3000 GT vergelijken en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bijvoorbeeld Kilometerverzekering en niet te vergeten VOOROP. Vergelijk ze nu vlot en moeiteloos via internet. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 3000 GT? De assurantiepremie hangt af van onder andere Wa/Wa+/All-risk, gebruik van de auto en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt binnen mum van tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Mitsubishi 3000 GT! Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Citroen AX.

Erkende aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Mitsubishi 3000 GT Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Normaliter is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Mitsubishi 3000 GT? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er zijn 3 types zekerheden voor de Mitsubishi 3000 GT. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Je 3000 GT verzekeren met een WA polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA plus beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Mitsubishi 3000 GT. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mitsubishi 3000 GT. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Noemenswaardig: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 3000 GT?

Het maandbedrag voor de Mitsubishi 3000 GT verschilt nogal per autoverzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de meest cruciale componenten.

 • Jouw woongebied (4540DI)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Zoals Allsecur, Kilometerverzekering plus SNS. We onderzoeken puur autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: de vergelijking is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Mitsubishi ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Overstappen naar Klaverblad.

autoverzekering Mitsubishi 3000 GT


Goedkoopste autoverzekering voor Mitsubishi 3000 GT afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Mitsubishi 3000 GT. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 1-SZF-85).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (7-05-1972).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies de juiste dekking voor Mitsubishi.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Lagere premie bij veilig rijden
Eenvoudig uitbreiden

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Snel premie berekenen
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Speciale AutoModus App
Wa, WA+ of Allrisk

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Uitgebreid netwerk garages
Contact via social media

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Collectieve insteek
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Actief sinds 1850
Eenvoudig uitbreiden

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Wettelijke Aansprakelijkheid
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Maandelijks aanpassen
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Verkeersschadeverzekering
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Goed Geregeld Pakket
Snel claims indienen

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Veel lokale adviseurs
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Afsluiten in 5 snelle stappen
Goede telefonische service


Goedkoopste premie van de Mitsubishi 3000 GT berekenen

Hoe hoog is de premie voor de verzekering van mijn 3000 GT? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvolle factor is het jaartal van geboorte. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een dure Mitsubishi 3000 GT. Autoverzekeraars overdenken ook zaken als postcode (7785JN). De maandpremie in America is anders dan een Autoverzekering Otterlo. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 – 20.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer nu je huisnummer, kenteken, aantal kilometers per jaar in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Mitsubishi 3000 GT verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 3000 GT afsluiten!