Autoverzekering Mitsubishi Carisma Eenvoudig verzekeringen vergelijken


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Mitsubishi Carisma bekijken en afsluiten? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. InShared en ook ZEKUR. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en zonder moeite via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Carisma ? De maandelijkse premie wordt bepaald door bijv. Wa/Wa+/All-risk, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je treft dan binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mitsubishi Carisma! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. D.m.v. de vergelijkers kun je – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Citroen C-Crosser.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlot oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over het verzekeren van de Mitsubishi Carisma Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Door de bank genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mitsubishi Carisma? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Zoals je misschien weet zijn er 3 categorieënautoverzekeringen voor jouw Mitsubishi Carisma. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Een nieuwe Carisma verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Een botsing met een andere auto? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA plus beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Hier kun je ook terecht bij schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren, brandschade. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Mitsubishi Carisma. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Mitsubishi Carisma. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Handig: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Feit: De voorwaarden van de bonus/malus regeling lopen uiteen per verzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Carisma ?

De actuele premie voor de Mitsubishi Carisma verschilt nogal per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de meest invloedrijke variabelen.

 • Je woonplaats (3201HG)
 • soort beveiliging op je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde autoverzekeringen. Bijvoorbeeld ASR, FBTO en onder andere SNS. Wij controleren alleen aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Van belang: dit is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Mitsubishi sorteren op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de autoverzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Overstappen naar De Goudse.

autoverzekering Mitsubishi Carisma


Goedkoopste autoverzekering voor Mitsubishi Carisma afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Mitsubishi Carisma. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Let op het stappenplan hieronder.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 3-TPV-89).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (10-09-1966).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Mitsubishi.
7. Orden de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lage premie + ledenkorting
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Binnen 2 minuten afsluiten
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Verrekening met garage
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Snel online premie berekenen
Online schade melden

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Duurzame verzekeraar
Schade melden via internet

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar Web Service Scan
Met aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Maandelijks aanpassen
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Hoge kwaliteit focus
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
WA , WA+ & Volledig Casco
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Optie rechtshulp-verkeer
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Hoge no-claim kortingen
Aanvullende dekking


Snel premie van de Mitsubishi Carisma berekenen

Welke kosten komen er kijken bij een verzekering voor de Carisma ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijke variabele is hoe oud je bent. Jongeren van 24 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Mitsubishi Carisma. Aanbieders analyseren verder ook bijvoorbeeld regio (3473NA). Het tarief in Cuijk is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Oud-Vossemeer. Ook het aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef nu jouw eventuele accessoires, schadevrije jaren, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Mitsubishi Carisma verzekeringen en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Carisma afsluiten!