Autoverzekering Mitsubishi Grandis Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe goedkoopste autoverzekering voor de Mitsubishi Grandis afsluiten, via internet? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Generali en ook Verzekeruzelf.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en probleemloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Grandis ? De assurantiepremie heeft te maken met zaken als schadehistorie, de aanschafwaarde en jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt in luttele minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mitsubishi Grandis! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Citroen C3.

Alle populaire autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Mitsubishi Grandis Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Gemiddeld genomen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mitsubishi Grandis? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij differentiëren 3 ordes van basisdekkingen voor de Mitsubishi Grandis. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een gebruikte Grandis verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Je verzekeraar behandelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door natuurgeweld, een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Mitsubishi Grandis. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Mitsubishi Grandis. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Feit: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe meer schadevrije jaren, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus ladder verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn Grandis ?

De actuele premie voor de Mitsubishi Grandis wisselt nogal eens per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de meest cruciale variabelen.

 • Je postcode / regio (1694IA)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De dagwaarde van de auto
 • Gebruikstype: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde organisaties. Voorbeelden zijn Allsecur, nowGo of Zelf. We doorzoeken enkel verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mitsubishi filteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de betreffende aanbieder. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Overstappen naar Lancyr.

autoverzekering Mitsubishi Grandis


Goedkoopste autoverzekering voor Mitsubishi Grandis afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Mitsubishi Grandis. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 9-XBX-35).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (7-12-1965).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Geschatte kilometrage.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Mitsubishi.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Unieke schadehulp
Binnen 10 minuten claimen

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Schade inzittenden
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Veilige AutoModus
Helder polisblad

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Snel online premie berekenen
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Collectieve insteek
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Ook voor inzittenden
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Service award winnaar
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Optie verkeersrechtsbijstand
Aanpassen & upgraden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Hoge kwaliteit focus
Hulp bij overstappen

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Maximaal 80% korting
Contact via social media

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
No-claimkorting tot wel 82%
Schade snel afgehandeld


Voordeligste premie van de Mitsubishi Grandis berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de Grandis ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvolle variabele is geboortejaar. Jongeren van 24 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure Mitsubishi Grandis. Autoverzekeraars bekijken daarnaast onder andere postcode (8459DF). De maandpremie in Aalst wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Oude-Tonge. Ook het aantal km’s (7501 – 10.000) en wie de hoofdbestuurder is hebben invloed. De maandelijkse afschrijving is dus een vrij ingewikkelde som. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Geef direct eventuele accessoires, schadevrije jaren, kenteken in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Mitsubishi Grandis verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Grandis afsluiten!