Autoverzekering Citroen Jumpy Kies de verzekering die bij jou past


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Citroen Jumpy bekijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Zelf en niet te vergeten nowGo. Vergelijk alle aanbieders snel en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Jumpy? De assurantiepremie heeft te maken met zaken als schadevrije jaren, type auto plus jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je checkt dan binnen 10 seconden tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Citroen Jumpy! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker kun je – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Renault Rapid.

De beste aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Citroen Jumpy Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Veelal heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Citroen Jumpy? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 ordes van basisdekkingen voor jouw eigen Citroen Jumpy. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jouw Jumpy verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag, diefstal. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Citroen Jumpy. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Citroen Jumpy. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Belangrijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus-trede variëren erg per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Jumpy?

Het maandbedrag voor de Citroen Jumpy loopt uiteen per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de meest invloedrijke onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (8979BE)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. O.a. Centraal Beheer, nowGo maar ook De Zeeuwse. We bekijken puur autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed onthouden: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Citroen klasseren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering afsluiten bij Lancyr.

autoverzekering Citroen Jumpy


Goedkoopste autoverzekering voor Citroen Jumpy afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Citroen Jumpy. Hoe vind je nu de laagste premie? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 45-ZXK-4).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (21-08-1996).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Citroen.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Aanschafwaardegarantie
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede pechhulpdekking
Snel online afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Ruime keuze uit garages
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
4 jaar FOCWA-garantie
Contact via social media

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Eerlijke verzekering
Hulp bij het afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Geen poliskosten
Snelle schade afhandeling

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Met aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Online 10% korting
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Inzittenden meeverzekeren
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Verhaalsbijstand
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Aanpassen & upgraden

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Eigen risico kiezen
Eenvoudige procedures


Online premie van mijn Citroen Jumpy berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de Jumpy? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijke variabele is geboortejaar. De “jonkies” hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een recent gekochte Citroen Jumpy. Autoverzekeraars kijken ook naar zaken als regio (1230CB). De hoogte van de polis in Schiedam is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Drunen. Ook de kilometrage (10.001 – 12.000) en natuurlijk de dekking tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu jouw maandlasten. Vul o.a. postcode, geboortedatum, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Citroen Jumpy verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Jumpy afsluiten!