Autoverzekering Infiniti Q50 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Een goedkope autoverzekering voor jouw Infiniti Q50 vergelijken en afsluiten? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. O.a. De Zeeuwse en niet te vergeten Univé. Vergelijk alle verzekeraars vlug en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Q50 ? De assurantiepremie heeft te maken met zaken als schadevrije jaren, de geschatte kilometrageen bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Infiniti Q50! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Volkswagen Tiguan.

Erkende autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Infiniti Q50 Meer weten over overstappen? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Infiniti Q50? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie varianten van zekerheden voor jouw eigen Infiniti Q50. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een Q50 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor een sterretje in je voorruit, schade aan derden, diefstal. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Infiniti Q50. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Infiniti Q50. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Noemenswaardig: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Q50 ?

De hoogte van de premies voor een Infiniti Q50 kan enorm verschillen per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale variabelen.

 • Jouw postcodegebied (5825NK)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De basisdekking van de auto
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Onder andere ANWB, nowGo en Univé. We doorzoeken puur organisaties waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: dit is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Infiniti filteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende autoverzekering. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Informatie over Autoverzekering van Aegon.

autoverzekering Infiniti Q50


Goedkoopste autoverzekering voor Infiniti Q50 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Infiniti Q50. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 13-ZTL-4).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (8-11-1994).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Infiniti.
7. Orden de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Unieke schadehulp
Hulp bij het afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Schade inzittenden
Schade snel afgehandeld

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Altijd verzekerd de weg op
Gebruiksvriendelijke website

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
4 jaar FOCWA-garantie
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Online schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Ook voor inzittenden
Snel schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Ook complete pakketten
Geld snel op je rekening

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Snel online afsluiten
Voor jong en oud geschikt

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door diefstal
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Wegslepen na ongeluk
Simpel over te sluiten

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook accessoires
Eenvoudige procedures

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Bereikbaar via WhatsApp
Binnen 10 minuten claimen


Snel premie van de Infiniti Q50 berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Q50 ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijke factor is hoe oud je bent. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan consumenten met veel ervaring, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook is de premie duurder bij een prijzige Infiniti Q50. Autoverzekeraars bekijken daarnaast factoren als postcode (4921BA). De hoogte van de polis in Zoutkamp kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Hulsberg. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (t/m 7.500) en de dagwaarde van de auto hebben invloed. Het tarief is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef snel geboortedatum, huisnummer, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Infiniti Q50 verzekeringen en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Q50 afsluiten!