Autoverzekering Nissan Evalia Vergelijk verzekeringen in 1 minuutEen goedkope autoverzekering voor jouw Nissan Evalia bekijken en afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan Delta Lloyd en ook Interpolis. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en moeiteloos via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Evalia ? De assurantiepremie wordt bepaald door variabelen als aantal opgebouwde jaren zonder schade, type auto plus jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je achterhaalt in minder dan 1 minuut de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Evalia! Let op: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Dacia Lodgy.

Alle populaire aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Nissan Evalia Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ga je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Veelal duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Nissan Evalia? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 categorieënautoverzekeringen voor jouw Nissan Evalia. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-dekking
Jouw Evalia verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA plus beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren, explosie-schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Nissan Evalia. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Nissan Evalia. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Noemenswaardig: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling verschillen nogal per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Evalia ?

De geldende premie voor een Nissan Evalia verschilt nogal per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de belangrijkste factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (6354JN)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je bekende verzekeringen. Onder andere Aon Direct, ING Bank en bijv. United Insurance. Wij vergelijken alleen maar aanbieders waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt de uitkomst zelf voor Nissan ordenen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande autoverzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering Promovendum.

autoverzekering Nissan Evalia


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Evalia afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Nissan Evalia. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 3-TPZ-84).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (13-06-1974).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Nissan.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Tot 30% veilige rijderskorting
Simpel over te sluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Pechhulpdekking
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
690.000 klanten gingen je voor
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Schade in 3 stappen regelen
Geld snel op je rekening

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Gemiddeld een 8 op service
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Actief sinds 1850
Hulp bij overstappen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Goede polisvoorwaarden
Supersnel geregeld

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Optie verkeersrechtsbijstand
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Hulp bij mechanisch defect
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Onderdeel van Vivat
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook zakelijke klanten
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Superhandige App
Snel claims indienen


Eenvoudig premie van de Nissan Evalia berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de verzekering van mijn Evalia ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekende factor is leeftijd. Jongeren van 18 jaar betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Nissan Evalia. Autoverzekeraars bekijken daarnaast zaken als woonplaats (5947ND). Het maandbedrag in Zwartsluis is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Piershil. Ook de kilometrage (12.001 tot 15.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig worden meegenomen. Het bedrag per maand is voor iedereen weer uniek. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je eventuele accessoires, postcode, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Nissan Evalia verzekeringen en start met geld besparen Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Evalia afsluiten!