Autoverzekering Daewoo Lanos Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Daewoo Lanos vinden en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Allianz en ook Unigarant. Vergelijk ze nu vlug en moeiteloos online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Lanos? Het premiebedrag wordt bepaald door zaken als de gewenste dekking, de geschatte kilometragemaar ook jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Het systeem zoekt binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Daewoo Lanos! Goed om te weten: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Rover Streetwise.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Daewoo Lanos Zoek je aanvullende informatie? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Daewoo Lanos? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie soorten verzekeringen voor de Daewoo Lanos. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Zo’n Lanos verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere schade door storm, diefstal, schade na blikseminslag. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor Daewoo Lanos. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Daewoo Lanos. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Praktisch: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Belangrijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel schade aan de auto? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus regeling lopen uiteen per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Lanos?

De premie voor de Daewoo Lanos loopt uiteen per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hieronder vind je de voornaamste elementen.

 • De plaats waar jij woont (4963NG)
 • Het gewicht van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gewenste dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde organisaties. Onder andere Bruns ten Brink, Lancyr of SNS. Wij raadplegen puur autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed om te weten: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Daewoo klasseren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande autoverzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Auto verzekeren bij Univé.

autoverzekering Daewoo Lanos


Goedkoopste autoverzekering voor Daewoo Lanos afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Daewoo Lanos. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 7-XBF-20).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (27-02-1960).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Daewoo.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Dag en nacht hulp van centrale
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Faire schadeafhandeling
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Binnen 1 minuut geregeld
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Eerlijke verzekering
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Actief sinds 1850
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Unieke extra dekkingen
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Snel online afsluiten
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Inzittenden meeverzekeren
Hulp en ondersteuning

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Goed Geregeld Pakket
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Service in de winkel
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Afsluiten in 5 snelle stappen
Geld snel op je rekening


Snel premie van de Daewoo Lanos berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij verzekeringen voor een Lanos? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekend aspect is leeftijd. Jonge bestuurders betalen doorgaans meer dan consumenten met veel ervaring, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een recent gekochte Daewoo Lanos. Verzekeringen bekijken daarnaast jouw postcodegebied (3326DE). De hoogte van de polis in Bornerbroek is anders dan een Autoverzekering Eindhoven. Ook het verwachte aantal kilometers (tot en met 7500) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is dus erg persoonlijk. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Voer nu je aantal kilometers per jaar, geboortedatum, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Daewoo Lanos verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Lanos afsluiten!