Autoverzekering Lancia Voyager Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Lancia Voyager bekijken en afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Delta Lloyd en ook VVS. Vergelijk alle verzekeraars snel en moeiteloos met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Voyager ? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van o.a. schadehistorie, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lancia Voyager! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Alfa Romeo Giulia.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Lancia Voyager Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
In het algemeen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Dikwijls is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Lancia Voyager? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij differentiëren 3 ordes van zekerheden voor jouw Lancia Voyager. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Een gebruikte Voyager verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben je schuldig aan een botsing? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade na blikseminslag, explosie-schade, schade door natuurgeweld. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Lancia Voyager. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Lancia Voyager. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Let op: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Let op: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Voyager ?

De premie voor de Lancia Voyager varieert erg per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle elementen.

 • Jouw postcodegebied (1586GE)
 • Het merk en type van de auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De dagwaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde assuradeurs. O.a. Allsecur, InShared en De Zeeuwse. We doorzoeken uitsluitend verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Lancia rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van Klaverblad.

autoverzekering Lancia Voyager


Goedkoopste autoverzekering voor Lancia Voyager afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Lancia Voyager. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Nummerbord invullen (bijv. 9-TXG-92).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (28-05-1979).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Kies een dekkings type voor Lancia.
7. Filter de verzekeraars op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lagere premie bij veilig rijden
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Faire schadeafhandeling
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Veilige AutoModus
Wa, WA+ of Allrisk

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Snel online premie berekenen
Eenvoudig uitbreiden

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Initiatief van achmea
Aanpassen & upgraden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Extra korting op pakketten
Voor jong en oud geschikt

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Ook complete pakketten
Simpele website / account

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Elke maand aanpasbaar
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Verkeersschadeverzekering
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Wegslepen na ongeluk
Handige App

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Coöperatieve verzekeraar
Eenvoudig uitbreiden

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Gezinsautoregeling
Eenvoudig uitbreiden


Eenvoudig premie van de Lancia Voyager berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de Voyager ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname factor is geboortejaar. De “jonkies” hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Lancia Voyager. Verzekeraars overdenken ook onder andere woongebied (8555ED). Het tarief in Nieuw-Weerdinge kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Lent. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en het type voertuig zijn bepalend. De berekening van jouw premie is dus erg persoonlijk. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul o.a. aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Lancia Voyager verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Voyager afsluiten!