Autoverzekering Nissan X-Trail Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De goedkoopste autoverzekering voor de Nissan X-Trail afsluiten, via internet? Momenteel is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. De Zeeuwse en niet te vergeten Ditzo. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn X-Trail ? De maandelijkse premie heeft te maken met variabelen als dekking, aanvullende modules, het aantal km’s dat je rijdt en bijvoorbeeld demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je vindt dan binnen mum van tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Nissan X-Trail! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Dodge Charger.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Nissan X-Trail Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Gemiddeld genomen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. In het algemeen is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Nissan X-Trail? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 soorten dekkingen voor jouw vertrouwde Nissan X-Trail. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Jullie X-Trail verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor schade na blikseminslag, schade aan derden, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Nissan X-Trail. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Nissan X-Trail. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Belangrijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan daal je op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de X-Trail ?

De maandpremie voor de Nissan X-Trail kan enorm verschillen per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de meest cruciale variabelen.

 • Je postcode / regio (1218FJ)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Bijvoorbeeld ASR, ING Bank of bijvoorbeeld VOOROP. Wij controleren puur autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Neem dit in acht: beschouw dit niet als een advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Nissan sorteren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de aangaande autoverzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering FBTO.

autoverzekering Nissan X-Trail


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan X-Trail afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Nissan X-Trail. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Nummerbord invullen (zoals JG-929-J).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (18-12-1964).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Nissan.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Haal-en brengservice
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Schade inzittenden
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Speciale AutoModus App
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Dag & nacht schadehulp
Gemakkelijk opzeggen

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Snelle reactietermijnen
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Duurzame verzekeraar
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Binnen 10 minuten claimen

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Maandelijks aanpassen
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Schade door diefstal
Binnen 10 minuten claimen

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Maximaal 80% korting
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Coöperatieve verzekeraar
Snel online afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Snel schade melden


Voordeligste premie van de Nissan X-Trail berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de X-Trail ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een voorname variabele is het jaartal van geboorte. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure Nissan X-Trail. Aanbieders houden ook rekening met bijv. postcode (9739AJ). Het maandbedrag in Neer wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Rijsenhout. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 – 25.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. Het tarief is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul vandaag geboortedatum, schadevrije jaren, huisnummer in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Nissan X-Trail verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw X-Trail afsluiten!