Autoverzekering Ford Windstar Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De goedkoopste autoverzekering voor de Ford Windstar afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bekende voorbeelden zijn Bruns ten Brink en niet te vergeten Voogd en Voogd. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Windstar ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar onder andere schadehistorie, privé of zakelijk gebruik en niet te vergeten jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan in een paar seconden de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Ford Windstar! Belangrijk: dit is geen advies. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Volkswagen Beetle.

Alle toonaangevende aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Ford Windstar Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Veelal neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Ford Windstar? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 soorten dekkingen voor de Ford Windstar. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Jullie Windstar verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de schade aan de andere auto of personen.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook schade door storm, schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Ford Windstar. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Ford Windstar. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opvallend: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Belangrijk: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling variëren erg per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het niet jouw schuld? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat kost de verzekering van mijn Windstar ?

De geldende premie voor een Ford Windstar wisselt nogal eens per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de voornaamste factoren.

 • Je postcode / regio (4703MI)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gewenste dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je bekende verzekeringen. Voorbeelden zijn Allsecur, Interpolis en bijv. Voogd en Voogd. We doorzoeken uitsluitend organisaties die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed om te weten: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Ford indelen op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken organisatie. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Premie berekenen United Insurance.

autoverzekering Ford Windstar


Goedkoopste autoverzekering voor Ford Windstar afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Ford Windstar. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld PG-011-X).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (26-12-1968).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Ford.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Aanschafwaardegarantie
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Schade inzittenden
Online account

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Speciale AutoModus App
Contact via social media

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Interessante bonusladder
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Gemiddeld een 8 op service
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringDag en nacht contact
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Score: beoordeeld met 8+
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Snel online afsluiten
Supersnel geregeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Interessante pakketkorting
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook bedrijfsauto’s
Geld snel op je rekening

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Gezinsautoregeling
Goede telefonische service


Eenvoudig premie van de Ford Windstar berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de Windstar ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een vrij cruciaal aspect is geboortedatum. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook schiet de premie omhoog bij een prijzige Ford Windstar. Autoverzekeraars kijken ook naar feiten zoals postcode (5858JI). De premie in Geesteren kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Hendrik-Ido-Ambacht. Ook het aantal kilometers (meer dan 30.001) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef nu jouw postcode, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Ford Windstar verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Windstar afsluiten!