Autoverzekering Opel GT Vergelijk verzekeringen in 1 minuutOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Opel GT afsluiten, via internet? Hedendaags is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn AutoWeek en uiteraard ook VKG. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en gemakkelijk online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw GT ? De maandelijkse premie wordt bepaald door variabelen als type dekking, type auto en niet te vergeten jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je bekijkt dan binnen 10 seconden tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel GT! Goed om te weten: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – aan de hand van jouw data – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Fiat Bravo.

De beste autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Opel GT Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Opel GT? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kan je dat binnen een paar weken regelen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van basisdekkingen voor jouw vertrouwde Opel GT. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie GT verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Je verzekeraar behandelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA plus beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij brandschade, schade door natuurgeweld, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Opel GT. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarWA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto’s van 6 – 10 jaarCasco beperkt (WA plus polis)
Auto’s van 10 jaar of ouderWA-verzekering

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Opel GT. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Handig: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Belangrijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan daal je op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus-regeling variëren erg per assuradeur.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan daal je niet op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dat betekent een malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de GT ?

Het maandbedrag voor de Opel GT wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de belangrijkste componenten.

 • De omgeving waarin je woont (4174HA)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gewenste dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende autoverzekeraars. Bijvoorbeeld Aegon, Klaverblad en VVS. We doorzoeken slechts verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Opel sorteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen assuradeur. Dit is de basis van elke verzekering. Op deze website vind je ook info over Goedkoopste verzekering Nationale Nederlanden.

autoverzekering Opel GT


Goedkoopste autoverzekering voor Opel GT afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Opel GT. Hoe vind je nu de laagste premie? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 2-SHS-92).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (21-09-1996).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies het type dekking voor Opel.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Dag en nacht hulp van centrale
24/7 schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Pechhulpdekking
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Veilige AutoModus
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
4 jaar FOCWA-garantie
Hulp en ondersteuning

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Gemakkelijk opzeggen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Eigen risico van slechts €100
Jaarlijks opzegbaar

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Ook complete pakketten
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Online 10% korting
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door rook en brand
Verschillende opties

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
SOS International
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook zakelijke klanten
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Afsluiten in 5 snelle stappen
Helder polisblad


Eenvoudig premie van de Opel GT berekenen

Hoe hoog is de premie voor de autoverzekering van de GT ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvolle variabele is leeftijd. Jongeren van 21 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 27 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een dure Opel GT. Autoverzekeraars kijken ook naar o.a. postcode (3427AL). De premie in Hurdegaryp is anders dan een Autoverzekering Rotterdam. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het merk/type auto hebben invloed. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul o.a. aantal kilometers per jaar, kenteken, schadevrije jaren in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Opel GT verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw GT afsluiten!