Autoverzekering Rotterdam Vind de goedkoopste verzekeraar


Een goedkope autoverzekering in Rotterdam vinden en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Toonaangevende partijen zijn o.a. Aon Direct en uiteraard ook Univé. Vergelijk ze nu vliegensvlug en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kan ik goedkoop mijn auto verzekeren in Rotterdam? Het maandbedrag hangt af van o.a. soort dekking, de cataloguswaarde en demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt binnen 10 seconden tijd een verzekeringskantoor dat bij jou past. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Lancia Phedra.

De beste autoverzekeraars

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Rotterdam Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Door de bank genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats van jouw auto? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij distantiëren drie types autoverzekeringen te onderscheiden. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Rotterdam
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering Rotterdam
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag, explosie-schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. Allrisk autoverzekering Rotterdam
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van voor een all-risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

volledig casco verzekering Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Goede auto’s van 6 – 10 jaar
Normale WA-polis Auto’s van 10 jaar of ouder

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Rotterdam. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Goed onthouden: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Module pechhulp Rotterdam
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. De term die daarbij hoort heet no-claimkorting Rotterdam. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Noemenswaardig: De protocollen van de bonus/malus regeling verschillen nogal per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat zijn de maandelijkse kosten autoverzekering Rotterdam?

De geldende premie in Rotterdam varieert erg per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Op deze pagina vind jij de voornaamste factoren.

 • De omgeving waarin je woont (3500FG)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. O.a. Aegon, OHRA en onder andere VKG. We doorzoeken slechts organisaties die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Neem dit in acht: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Rotterdam verzekeringen rangschikken op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken organisatie. Dit is de basis van elke verzekering. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Lancyr.

autoverzekering Rotterdam


Goedkoopste autoverzekering in Rotterdam afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Rotterdam. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Bekijk het handige stappenplan.

1. Kenteken invoeren (n.b. 9-TXL-61).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (8-01-1960).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies WA, WA+ of All-risk.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Rotterdam op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Haal-en brengservice
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Schade inzittenden
Hoge klantbeoordeling

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Speciale AutoModus App
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Schade in 3 stappen regelen
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Ook totaalpakketten
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Eigen risico van slechts €100
Schade melden via internet

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
WhatsApp service
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Snel online afsluiten
Aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Tot 85% korting
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
SOS International
Aanpassen & upgraden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Service in de winkel
Snel online afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Superhandige App
Hulp en ondersteuning


Goedkoopste verzekeringspremie in Rotterdam vergelijken voor alle modellen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij een autoverzekeringsmaatschappij Rotterdam? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een bekende variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren tot 24 jaar betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een kostbare auto uit Rotterdam. Autoverzekeraars analyseren verder ook jouw adresgegevens (4492HL). De hoogte van de polis in Honselersdijk is anders dan een Autoverzekering Velserbroek. Ook het aantal km’s (12.001 – 15.000) en het type voertuig worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is dus een vrij ingewikkelde som. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul onder andere postcode, kenteken, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle verzekeraars in Rotterdam en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!