Autoverzekering Opel Movano Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Opel Movano afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld InShared en VOOROP. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en moeiteloos online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Movano ? De maandelijkse premie wordt bepaald door factoren als de gewenste dekking, de cataloguswaarde maar ook jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. De vergelijker vindt supersnel de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Movano! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker kun je – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Fiat Grande Punto.

Alle populaire aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Opel Movano Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Opel Movano? Het contract wordt dan gestopt. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie ordes van verzekeringen voor de Opel Movano. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Jouw Movano verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade aan derden, een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Opel Movano. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarAll-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaarDe instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Opel Movano. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Belangrijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus-trede variëren erg per autoverzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Movano ?

De maandpremie voor de Opel Movano varieert erg per verzekeraar. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hieronder vind je de voornaamste variabelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (5989FG)
 • Het merk en type van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gewenste dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende organisaties. Bijvoorbeeld Delta Lloyd, HEMA en VKG. We bekijken alleen maar verzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let op: wij geven geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Opel rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen verzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering Avéro Achmea.

autoverzekering Opel Movano


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Movano afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Opel Movano. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (zoals 9-TXL-60).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (13-05-1971).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies het type dekking voor Opel.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Lage premie + ledenkorting
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Goede pechhulpdekking
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
690.000 klanten gingen je voor
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Hoge klantenbeoordeling
Eenvoudige procedures

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Initiatief van achmea
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Actief sinds 1850
Online schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Goede polisvoorwaarden
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pakketkorting mogelijk
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door rook en brand
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Wegslepen na ongeluk
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Snel schadeherstel
Supersnel geregeld

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gezinsautoregeling
Handige overstaphulp


Online premie van mijn Opel Movano berekenen

Hoe hoog is de premie bij verzekeringen voor een Movano ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een belangrijk aspect is jouw leeftijd. Jonge bestuurders hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook betaal je meer bij een prijzige Opel Movano. Verzekeraars doorzoeken ook aspecten als adresgegevens (8633IL). Het maandbedrag in Gemert is anders dan een Autoverzekering s-Gravenpolder. Ook het aantal kilometers (30.001 en meer) en het merk/type auto zijn bepalend. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu jouw maandlasten. Geef direct hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Opel Movano verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Movano afsluiten!