Autoverzekering Opel Omega Vind de verzekeraar die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Opel Omega bekijken en afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Aon Direct en Roxo. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en zonder moeite via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Omega ? Jouw premie wordt bepaald door zaken als type dekking, de aanschafwaarde en jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Het systeem zoekt in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Omega! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door middel van de vergelijker kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je leest hier ook alles over Autoverzekering Fiat Idea.

Alle populaire autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de Opel Omega Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Ga je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Opel Omega? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet je meer betalen? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie types zekerheden voor jouw vertrouwde Opel Omega. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Zo’n Omega verzekeren met een WA polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor een sterretje in je voorruit, diefstal, schade door storm. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Opel Omega. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook door schade door vandalisme. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaarAll-risk (WA + volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaarWA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder)De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Opel Omega. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het is het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Goed onthouden: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe langer zonder schade, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Neem dit in acht: De spelregels van de bonus/malus ladder wijken erg af per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Goed onthouden: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Omega ?

Het maandbedrag voor de Opel Omega wijkt erg af per verzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Graag noemen we de belangrijkste variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (1175HL)
 • Het merk en type van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. Onder andere Delta Lloyd, Interpolis en Turien & Co. Wij vergelijken uitsluitend verzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Opel classificeren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande verzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering nowGo.

autoverzekering Opel Omega


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Omega afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Opel Omega. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul je nummerbord in (zoals 8-TKJ-38).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (10-10-1990).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Opel.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Dag en nacht hulp van centrale
Snelle schade afhandeling

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Schade inzittenden
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Verrekening met garage
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Gemiddeld cijfer van 8+
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Dekking binnen & buitenland
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringOuderwets binnenlopen
Eenvoudig contract / polis

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pakketkorting mogelijk
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Tot 85% korting
Online klantenservice

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Goed Geregeld Pakket
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
WA, WA+ of All Risk
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Voordelig 2e auto verzekeren
Binnen 10 minuten claimen


Snel premie van de Opel Omega berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn Omega ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een betekenisvolle factor is geboortedatum. Jongeren van 22 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een dure Opel Omega. Autoverzekeringen kijken ook naar bijv. postcode (9763BH). De hoogte van de polis in Ulvenhout kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering s-gravenzande. Ook het geschatte aantal km’s (12.001 – 15.000) en het gebruik van de auto zijn bepalend. Het tarief hangt dus van veel zaken af. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul onder andere postcode, kenteken, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Opel Omega verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Omega afsluiten!