Autoverzekering Mercedes-Benz S 280 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Mercedes-Benz S 280 afsluiten, via internet? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Promovendum en ook Univé. Vergelijk alle aanbieders vlot en zonder moeite via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn S 280? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar variabelen als type dekking, privé of zakelijk gebruik plus demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz S 280! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Chevrolet Matiz.

Erkende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de Mercedes-Benz S 280 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mercedes-Benz S 280? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende ordes van waarborg types voor de Mercedes-Benz S 280. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een nieuwe S 280 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade na blikseminslag, een sterretje in je voorruit, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Mercedes-Benz S 280. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Mercedes-Benz S 280. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Een uitkomst: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Neem dit in acht: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij echter schade gereden? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en betaal je weer meer premie.

 • Goed om te weten: De voorwaarden van de bonus/malus ladder verschillen nogal per assuradeur.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn S 280?

De hoogte van de premies voor een Mercedes-Benz S 280 kan enorm verschillen per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Graag noemen we de belangrijkste elementen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (8904IF)
 • Gegevens van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Voorbeelden zijn Centraal Beheer, Interpolis of WitGeld.nl. We bekijken enkel aanbieders die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Noemenswaardig: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Mercedes-Benz ordenen op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de verzekeraar. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Overstappen naar Unigarant.

autoverzekering Mercedes-Benz S 280


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz S 280 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Mercedes-Benz S 280. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 79-ZPB-6).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (26-09-1962).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Mercedes-Benz.
7. Orden de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Tot 30% veilige rijderskorting
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
4 extra zekerheden
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Ruime keuze uit garages
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Gemiddeld cijfer van 8+
Hulp bij overstappen

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Dekking binnen & buitenland
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Goede verkeersrechtsbijstand
14 dagen bedenktijd

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Eenvoudig uitbreiden

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Optie verkeersrechtsbijstand
Hulp bij het afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hoge kwaliteit focus
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook accessoires
Hulp bij het afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Voordelig 2e auto verzekeren
Hoge klantbeoordeling


Goedkoopste premie van de Mercedes-Benz S 280 berekenen

Hoe hoog is de premie bij verzekeringen voor een S 280? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname variabele is jouw leeftijd. De “jonkies” moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook schiet de premie omhoog bij een kostbare Mercedes-Benz S 280. Aanbieders analyseren verder ook aspecten als regio (1861KA). Het tarief in Heemskerk wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Olst. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 – 10.000) en de dagwaarde van de auto hebben invloed. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer onder andere eventuele accessoires, kenteken, geboortedatum in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Mercedes-Benz S 280 verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw S 280 afsluiten!