Autoverzekering Opel Senator Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Opel Senator bekijken en afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Bruns ten Brink en uiteraard ook WitGeld.nl. Vergelijk alle verzekeraars snel en gemakkelijk online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Senator ? Jouw premie komt tot stand op basis van o.a. positie op de bonusladder, de geschatte kilometrageen niet te vergeten de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in luttele minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Senator! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Via onze vergelijker heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Fiat Marea.

Alle populaire verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Direct overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over het verzekeren van de Opel Senator Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Benieuwd wanneer dat een optie is? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Wanneer het contract afloopt
Gebruikelijk duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Opel Senator? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kan je dat binnen een paar weken regelen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij maken onderscheid tussen drie soorten autoverzekeringen voor jouw eigen Opel Senator. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie Senator verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij tweezijdige schade, schade door botsing met dieren, schade aan derden. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Opel Senator. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaarCasco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouderBasis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Opel Senator. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe langer zonder schade, des te meer korting op je autoverzekering. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn Senator ?

De actuele premie voor de Opel Senator verschilt nogal per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste onderdelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (2373II)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. Onder andere Bruns ten Brink, Nationale Nederlanden plus VKG. We onderzoeken uitsluitend aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Feit: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Opel rangeren op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de gekozen verzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Goedkoopste verzekering Lancyr.

autoverzekering Opel Senator


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Senator afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Opel Senator. Hoe vind je nu de laagste premie? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (n.b. 3-KBN-62).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (24-01-1979).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Opel.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Lagere premie bij veilig rijden
Online schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
4 extra zekerheden
Jaarlijks opzegbaar

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Voor jong en oud geschikt

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Uitgebreid netwerk garages
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Ook totaalpakketten
Hulp bij het afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Ouderwets binnenlopen
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Service award winnaar
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pakketkorting mogelijk
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
24 uur per dag hulp
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Goed Geregeld Pakket
Wa, WA+ of Allrisk

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Klantbeoordeling 8+
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Hoge no-claim kortingen
Eenvoudig uitbreiden


Eenvoudig premie van de Opel Senator berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn Senator ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een belangrijke variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren van 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige Opel Senator. Aanbieders overwegen daarnaast aspecten als postcodegebied (4151EI). De premie in Alkmaar is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering s-Hertogenbosch. Ook het verwachte aantal kilometers (tot en met 7500) en natuurlijk de dekking tellen mee. Het tarief is dus een vrij ingewikkelde som. Bereken nu zelf jouw premie. Vul onder andere postcode, huisnummer, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Opel Senator verzekeringen en start met geld besparen Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Senator afsluiten!