Autoverzekering Opel Signum Vind de verzekeraar die bij jou pastEen goedkope autoverzekering voor jouw Opel Signum afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld Generali en niet te vergeten nowGo. Vergelijk ze nu vlug en gemakkelijk via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Signum ? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar o.a. positie op de bonusladder, gebruik van de auto en niet te vergeten jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Zo vind jij in een paar seconden de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Signum! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Fiat Multipla.

Alle populaire aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar binnen een half uur.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Opel Signum Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ga je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Opel Signum? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 ordes van verzekeringen voor jouw eigen Opel Signum. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een Signum verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door natuurgeweld, explosie-schade, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Opel Signum. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaarvolledig casco verzekering
Auto’s van 6 – 10 jaarEen beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaarBasis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Opel Signum. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Signum ?

De geldende premie voor een Opel Signum verschilt nogal per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de voornaamste onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (3772HF)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde aanbieders. Zoals Promovendum, FBTO maar ook Voogd en Voogd. We doorzoeken uitsluitend autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Opel ordenen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Goedkoopste verzekering ABN AMRO.

autoverzekering Opel Signum


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Signum afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Opel Signum. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 7-XFN-64).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (25-01-1975).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Opel.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Lagere premie bij veilig rijden
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Goede pechhulpdekking
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Samenwerking met Rabobank
Eenvoudig uitbreiden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Schade in 3 stappen regelen
Snel schade melden

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Snelle reactietermijnen
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Eigen risico van slechts €100
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Unieke extra dekkingen
Online klantenservice

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp binnenland
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Hoge kwaliteit focus
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
SOS International
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Optie rechtshulp-verkeer
Voor jong en oud geschikt

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Superhandige App
Voor jong en oud geschikt


Goedkoopste premie van de Opel Signum berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de Signum ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een voorname variabele is hoe oud je bent. 22-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe Opel Signum. Verzekeringen onderzoeken ook onder andere adresgegevens (3946EL). De hoogte van de polis in De Krim is anders dan een Autoverzekering Santpoort-Noord. Ook de kilometrage (t/m 7.500) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. Het bedrag per maand is dus erg persoonlijk. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer o.a. huisnummer, postcode, eventuele accessoires in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Doorzoek Opel Signum verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Signum afsluiten!