Autoverzekering Peugeot 107 Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Peugeot 107 bekijken en afsluiten? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Denk aan InShared en niet te vergeten Univé. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 107 ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als aantal opgebouwde jaren zonder schade, de dagwaarde plus jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je vindt dan supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot 107! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Fiat Stilo.

Meest vertrouwde aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Peugeot 107 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Peugeot 107? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 ordes van dekkingen voor jouw vertrouwde Peugeot 107. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie 107 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor diefstal, schade aan derden, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Peugeot 107. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Peugeot 107. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Neem dit in acht: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 107 ?

De maandpremie voor de Peugeot 107 kan enorm verschillen per verzekeraar. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de meest betekenisvolle componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (3234DN)
 • Het gewicht van de auto
 • De verwachte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Denk aan ASR, Generali maar ook SNS. Wij controleren alleen maar assuradeurs die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Peugeot sorteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende aanbieder. Deze zijn altijd leidend.Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering vergelijken Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Peugeot 107


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 107 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Peugeot 107. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 2-ZRP-35).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (24-10-1983).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies het type dekking voor Peugeot.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lagere premie bij veilig rijden
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede pechhulpdekking
Hulp bij overstappen

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Altijd verzekerd de weg op
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Praktische tips veilig rijden
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Duurzame verzekeraar
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar van vele prijzen
Snel claims indienen

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Snel online afsluiten
24/7 schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
24 uur per dag hulp
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Wegslepen na ongeluk
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Klantbeoordeling 8+
14 dagen bedenktijd

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Afsluiten in 5 snelle stappen
Snel schade melden


Goedkoopste premie van de Peugeot 107 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de 107 ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijke variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware Peugeot 107. Autoverzekeringen overdenken ook jouw postcode (8775JH). De hoogte van de polis in Ulft wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Scharendijke. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (tot en met 7500) en de waarde van je auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Bereken nu zelf jouw premie. Geef snel huisnummer, kenteken, schadevrije jaren in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Peugeot 107 verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 107 afsluiten!