Autoverzekering Fiat Stilo Vind de verzekeraar die bij jou past


Online de goedkoopste autoverzekering voor jouw Fiat Stilo afsluiten, via internet? Op dit moment is het aanbod enorm. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Fairzekering en natuurlijk ING Bank. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en zonder moeite online. En dat voel je in je portemonnee. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Stilo ? Het maandbedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld Wa/Wa+/All-risk, het aantal km’s dat je rijdt en jouw regio. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan binnen een paar minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Stilo! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Suzuki Jimny.

De beste autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Praktische informatie over het verzekeren van de Fiat Stilo Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw Fiat Stilo? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er zijn 3 varianten van basisdekkingen voor de Fiat Stilo. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Jullie Stilo verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. schade na blikseminslag, brandschade, tweezijdige schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Fiat Stilo. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Fiat Stilo. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met een dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Het is het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Opmerkelijk: De voorwaarden van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Stilo ?

De geldende premie voor een Fiat Stilo verschilt nogal per verzekeraar. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de meest betekenisvolle variabelen.

 • De plaats waar jij woont (8915MC)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende assuradeurs. Bijvoorbeeld Allianz, Ditzo en bijv. WitGeld.nl. Wij raadplegen slechts verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Noemenswaardig: de uitkomst is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Fiat filteren op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij Lancyr.

autoverzekering Fiat Stilo


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Stilo afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Fiat Stilo. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 40-ZPB-6).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (2-04-1996).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Fiat.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Hoge korting bij veilige rijstijl
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Binnen 2 minuten afsluiten
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Niet voorschieten
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
4 jaar FOCWA-garantie
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Snelle reactietermijnen
Goede hulp & adviezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Dag en nacht contact
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Verschillende opties

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Online 10% korting
Helder polisblad

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Inzittenden meeverzekeren
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Maximaal 80% korting
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Veel lokale adviseurs
Gebruiksvriendelijke website

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Hoge no-claim kortingen
Hoge klantbeoordeling


Snel premie van de Fiat Stilo berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de autoverzekering van de Stilo ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijke factor is jouw leeftijd. Jongeren tot 24 jaar betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware Fiat Stilo. Verzekeraars onderzoeken ook aspecten als adresgegevens (8704MK). De hoogte van de polis in Hoeven kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Gulpen. Ook het aantal kilometers (10.001 – 12.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bekende factoren. De maandelijkse afschrijving kan dus enorm wisselen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef nu jouw kenteken, geboortedatum, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Fiat Stilo verzekeringen en sluit online af Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Stilo afsluiten!