Autoverzekering Nissan Juke Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Nissan Juke afsluiten, via internet? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Denk aan Aon Direct en uiteraard ook Klaverblad. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en zonder moeite met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Juke ? De assurantiepremie heeft te maken met variabelen als schadehistorie, de geschatte kilometragemaar ook jouw woonplaats. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Nissan Juke! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Daewoo Kalos.

Alle toonaangevende verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Nissan Juke Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Benieuwd wanneer dat een optie is? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
In het algemeen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Nissan Juke? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 ordes van verzekeringen voor jouw Nissan Juke. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een Juke verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door storm, een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Nissan Juke. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Nissan Juke. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het is het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Goed onthouden: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Heb jij echter schade gereden? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus-ladder variëren erg per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Juke ?

De hoogte van de premies voor een Nissan Juke kan enorm verschillen per verzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Je vindt hieronder de bekendste onderdelen.

 • De omgeving waarin je woont (8525MI)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • De verwachte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De waarde van een voertuig
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire organisaties. Voorbeelden zijn Allsecur, FBTO en United Insurance. We onderzoeken puur autoverzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Nissan classificeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de gekozen autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Op deze website vind je ook info over Goedkoopste verzekering Nationale Nederlanden.

autoverzekering Nissan Juke


Goedkoopste autoverzekering voor Nissan Juke afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Nissan Juke. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 72-ZVD-4).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (13-01-1990).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Nissan.
7. Filter de verzekeraars op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Lage premie + ledenkorting
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Goede pechhulpdekking
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Samenwerking met Rabobank
Handige App

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Praktische tips veilig rijden
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Eerlijke verzekering
Hulp bij overstappen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Eigen risico van slechts €100
Handige App

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Goede polisvoorwaarden
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Maandelijks aanpassen
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Interessante pakketkorting
Hulp bij het afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
WA , WA+ & Volledig Casco
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Veel lokale adviseurs
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
No-claimkorting tot wel 82%
24/7 schade melden


Snel premie van de Nissan Juke berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de autoverzekering van de Juke ? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voorname variabele is geboortedatum. Jongeren van 18 jaar betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een sjieke Nissan Juke. Aanbieders overwegen daarnaast feiten zoals postcode (6121KL). Het maandbedrag in Wormerveer kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Posterholt. Ook het aantal km’s (7501 – 10.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig tellen mee. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer nu je eventuele accessoires, postcode, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle Nissan Juke verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Juke afsluiten!