Autoverzekering Peugeot 508 Kies de verzekering die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Peugeot 508 bekijken en afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Allianz en niet te vergeten Roxo. Vergelijk alle verzekeraars handig en eenvoudig met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn 508 ? De assurantiepremie komt tot stand op basis van o.a. dekking, aanvullende modules, de dagwaarde en jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Peugeot 508! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Gebruik je onze vergelijker dan kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Ford Focus.

De beste aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Peugeot 508 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
Meestal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw Peugeot 508? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 types autoverzekeringen voor de Peugeot 508. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Jouw 508 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? Jouw assuradeur betaalt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor diefstal, explosie-schade, schade door botsing met dieren. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Peugeot 508. Volledig casco is de benaming van deze optie. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Peugeot 508. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het overwegen waard: Elk jaar een keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Let op: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel schade aan de auto? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus-trede variëren erg per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn 508 ?

De hoogte van de premies voor een Peugeot 508 wisselt nogal eens per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de belangrijkste elementen.

 • Jouw woongebied (1207FI)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via onze tool vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Voorbeelden zijn Aegon, Reaal en onder andere VOOROP. We doorzoeken uitsluitend assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Peugeot classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken aanbieder. Dit is de basis van elke verzekering. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering vergelijken Bovag.

autoverzekering Peugeot 508


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 508 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Peugeot 508. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul het kenteken in (zoals 7-TVD-97).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (16-08-1996).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Peugeot.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Tot 30% veilige rijderskorting
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Schade inzittenden
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Unieke Automodus
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Schade in 3 stappen regelen
Aanvullende dekking

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Ook totaalpakketten
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringActief sinds 1850
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Elke maand aanpasbaar
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hoge kwaliteit focus
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Onderdeel van Vivat
Hulp bij het afsluiten

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Ook zakelijke klanten
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Schade Melden met de App
Met aanvullende modules


Goedkoopste premie van de Peugeot 508 berekenen

Welke kosten komen er kijken voor het verzekeren van de 508 ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke factor is leeftijd. Studenten en jongeren moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 28 of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een jonge Peugeot 508. Aanbieders bekijken daarnaast je postcodegebied (6918MK). De hoogte van de polis in Workum wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Sevenum. Ook het aantal kilometers (meer dan 30.001) en het merk/type auto zijn bekende factoren. De berekening van jouw premie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Geef direct geboortedatum, huisnummer, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de Peugeot 508 verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 508 afsluiten!