Autoverzekering Ford Galaxy Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de Ford Galaxy vinden en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Fairzekering en Verzekeruzelf.nl. Vergelijk alle aanbieders vliegensvlug en probleemloos via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn Galaxy ? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld schadehistorie, de geschatte kilometrageen jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je checkt dan binnen mum van tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Ford Galaxy! Let op: wij geven geen advies. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Toyota Corolla Verso.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de Ford Galaxy Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Normaliter duurt een autoverzekering 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Deze is vaak 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Ford Galaxy? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Handig: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende ordes van zekerheden voor de Ford Galaxy. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
De Galaxy verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Betrokken bij een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade door botsing met dieren, diefstal, tweezijdige schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Ford Galaxy. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Ford Galaxy. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opmerkelijk: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Pechhulp module
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe werkt de Bonus/Malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Goed onthouden: De protocollen van de bonus/malus regeling wijken erg af per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Galaxy ?

De maandpremie voor de Ford Galaxy kan enorm verschillen per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke elementen.

 • De omgeving waarin je woont (8854FG)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Aantal schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Voorbeelden zijn ABN AMRO, Klaverblad of bijvoorbeeld Turien & Co. We doorzoeken slechts assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: dit is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Ford filteren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Premie berekenen Promovendum.

autoverzekering Ford Galaxy


Goedkoopste autoverzekering voor Ford Galaxy afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Ford Galaxy. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 8-SFF-47).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (15-09-1981).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Geschatte kilometrage.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Ford.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Goede pechhulpdekking
Online schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Handige tips & tricks
Online schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Interessante bonusladder
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Dekking binnen & buitenland
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Duurzame verzekeraar
Online account

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Goede polisvoorwaarden
Schade melden via internet

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp buitenland
Eenvoudig contract / polis

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Tot 85% korting
Online schade melden

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Onderdeel van Vivat
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Service in de winkel
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Eigen risico kiezen
Wa, WA+ of Allrisk


Voordeligste premie van de Ford Galaxy berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn Galaxy ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekend aspect is het jaartal van geboorte. 23-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware Ford Galaxy. Autoverzekeraars analyseren verder ook bijvoorbeeld woongebied (4488NC). Het maandbedrag in Losser is anders dan een Autoverzekering Havelte. Ook het aantal km’s (20.001 – 25.000) en de waarde van je auto tellen mee. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu zelf jouw premie. Voer onder andere gewenste dekking, schadevrije jaren, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Ford Galaxy verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Galaxy afsluiten!