Autoverzekering Peugeot Camper Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Peugeot Camper vinden en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. O.a. Fairzekering en Voogd en Voogd. Vergelijk ze nu vliegensvlug en moeiteloos via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Camper ? Het maandbedrag hangt af van bijvoorbeeld schadevrije jaren, de cataloguswaarde en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot Camper! Belangrijk: dit is geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Ford Kuga.

Erkende verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering zonder veel moeite.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Peugeot Camper Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ga je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Contractvervaldatum
In het algemeen neem je een verzekering voor een jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Peugeot Camper? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 verschillende ordes van verzekeringen voor de Peugeot Camper. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een nieuwe Camper verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben je schuldig aan een botsing? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door natuurgeweld, schade door storm, schade na blikseminslag. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Peugeot Camper. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Peugeot Camper. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met behulp van de extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Goed onthouden: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Zo heb je maximale zekerheid.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Belangrijk: De protocollen van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Camper ?

De geldende premie voor een Peugeot Camper loopt uiteen per verzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Graag noemen we de meest invloedrijke onderdelen.

 • De omgeving waarin je woont (7225EL)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende autoverzekeringen. Bijvoorbeeld Promovendum, Lancyr en bijv. SNS. Wij raadplegen enkel verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: de uitkomst is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Peugeot indelen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de assuradeur. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering vergelijken ABN AMRO.

autoverzekering Peugeot Camper


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot Camper afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Peugeot Camper. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Nummerbord invullen (e.g. 2-KBT-37).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (1-12-1976).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Peugeot.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Unieke schadehulp
Helder polisblad

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Schade inzittenden
Contact via social media

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Verrekening met garage
Jaarlijks opzegbaar

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Dag & nacht schadehulp
Gebruiksvriendelijke website

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Snel online afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringEigen risico van slechts €100
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Winnaar van vele prijzen
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Online 10% korting
Snel online afsluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Inzittenden meeverzekeren
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Verhaalsbijstand
Handige App

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook bedrijfsauto’s
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Bereikbaar via WhatsApp
Aanvullende modules


Goedkoopste premie van de Peugeot Camper berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de verzekering van mijn Camper ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname variabele is het jaartal van geboorte. De “jonkies” betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een recent gekochte Peugeot Camper. Autoverzekeraars bekijken daarnaast o.a. adresgegevens (7566DH). De maandpremie in Bunnik kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Sint Anthonis. Ook het verwachte aantal kilometers (tot en met 7500) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Bereken nu zelf jouw premie. Vul o.a. schadevrije jaren, kenteken, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Peugeot Camper verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Camper afsluiten!