Autoverzekering BMW 125 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW 125 vinden en afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld ZLM Verzekeringen en SNS. Vergelijk alle aanbieders vlug en probleemloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de 125? De assurantiepremie hangt af van bijv. aantal opgebouwde jaren zonder schade, gebruik van de auto en jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 125! Goed om te weten: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Opel Adam.

De beste verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlot oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de BMW 125 Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
In het algemeen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw BMW 125? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Na de informering over de poliswijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

We onderscheiden drie categorieënwaarborg types voor jouw eigen BMW 125. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
De 125 verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor brandschade, tweezijdige schade, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je BMW 125. Volledig casco is de benaming van deze optie. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor BMW 125. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opmerkelijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
Pech met je auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan daal je op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Interessant: De regels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 125?

De maandpremie voor de BMW 125 varieert erg per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de bekendste componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (6190EH)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Voorbeelden zijn ASR, Roxo maar ook VVS. We bekijken alleen maar organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed om te weten: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor BMW classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen verzekering. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Unigarant.

autoverzekering BMW 125


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 125 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de BMW 125. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 4-TSF-37).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (13-04-1960).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Selecteer de gewenste dekking voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Hoge korting bij veilige rijstijl
Helder polisblad

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Faire schadeafhandeling
Geld snel op je rekening

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
690.000 klanten gingen je voor
Voor jong en oud geschikt

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Schade in 3 stappen regelen
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Sociale verzekeraar
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Ook voor inzittenden
Online account

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Jaarlijks opzegbaar

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Optie verkeersrechtsbijstand
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Beoordelingsscore van 7,5+
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Maximaal 80% korting
Met aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Optie rechtshulp-verkeer
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Bereikbaar via WhatsApp
Binnen 10 minuten claimen


Snel premie van de BMW 125 berekenen

Hoe hoog is de premie voor de verzekering van mijn 125? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een bekend aspect is; hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar betalen doorgaans meer dan ouderen / senioren, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een kostbare BMW 125. Assuradeurs analyseren verder ook variabelen zoals postcode (6653DD). De maandpremie in Herten kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bergen op Zoom. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 – 12.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) hebben invloed. De berekening van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul onder andere kenteken, schadevrije jaren, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de BMW 125 verzekeringen en stap over Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 125 afsluiten!