Autoverzekering Porsche 911 Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Porsche 911 afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Centraal Beheer en ook ING Bank. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en eenvoudig via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 911 ? Het maandbedrag heeft te maken met onder andere type dekking, de dagwaarde maar ook jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Porsche 911! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Ford Ranger.

Meest vertrouwde aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken loont

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Porsche 911 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
In de regel neem je een verzekering voor een jaar. Daarna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop je de Porsche 911? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie soorten garanties voor jouw Porsche 911. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Jouw 911 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Hier kun je ook terecht bij schade door storm, explosie-schade, brandschade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Porsche 911. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Porsche 911. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Feit: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Neem dit in acht: De regels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dat betekent een malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 911 ?

De premie voor de Porsche 911 varieert erg per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hieronder vind je de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (8822ED)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De waarde van een voertuig
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Voorbeelden zijn Avéro Achmea, Generali en onder andere ZEKUR. We doorzoeken uitsluitend assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Vergeet niet: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Porsche rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de autoverzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering vergelijken Allsecur.

autoverzekering Porsche 911


Goedkoopste autoverzekering voor Porsche 911 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Porsche 911. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul het kenteken in (zoals 7-SRJ-79).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (9-08-1988).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Porsche.
7. Filter de verzekeraars op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Lage premie + ledenkorting
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Schade inzittenden
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Ruime keuze uit garages
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Uitgebreid netwerk garages
Contact via social media

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Initiatief van achmea
Hoge klantbeoordeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Dag en nacht contact
Eenvoudige procedures

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Unieke extra dekkingen
Aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Optie verkeersrechtsbijstand
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Schade door rook en brand
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Wegslepen na ongeluk
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
WA, WA+ of All Risk
Online schade melden

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Hoge no-claim kortingen
Gebruiksvriendelijke website


Snel premie van de Porsche 911 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de 911 ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een bekend aspect is hoe oud je bent. Bestuurders van 25 jaar of jonger hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 28 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook betaal je meer bij een nieuwe Porsche 911. Aanbieders houden ook rekening met feiten zoals woonplaats (2461NH). De premie in Ermelo kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Sint Philipsland. Ook de kilometrage (25.001 – 30.000) en natuurlijk de dekking hebben invloed. Het bedrag per maand is dus een vrij ingewikkelde som. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Voer nu je postcode, hoofdbestuurder, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Porsche 911 verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 911 afsluiten!