Autoverzekering Volvo V50 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Volvo V50 afsluiten, via internet? Vandaag de dag is het aanbod enorm. O.a. AutoWeek en uiteraard ook ZEKUR. Vergelijk alle verzekeraars snel en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de V50 ? De maandelijkse premie wordt bepaald door bijvoorbeeld aantal opgebouwde jaren zonder schade, gebruik van de auto en niet te vergeten jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Volvo V50! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Mercedes-Benz S 600.

Meest vertrouwde aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Volvo V50 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Gebruikelijk duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je opzeggen. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Volvo V50? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

We onderscheiden drie ordes van dekkingen voor de Volvo V50. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
De V50 verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Dan betaalt jouw verzekeraar beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je kunt een claim indienen voor schade aan derden, schade door natuurgeweld, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Volvo V50. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Volvo V50. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Belangrijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Noemenswaardig: De spelregels van de bonus/malus-trede verschillen nogal per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn V50 ?

Het maandbedrag voor de Volvo V50 verschilt nogal per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (7593GL)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. O.a. ASR, HEMA en bijv. ZLM Verzekeringen. Wij vergelijken alleen verzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Van belang: de vergelijking is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Volvo klasseren op hoogste score of laagste prijzen. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aanbieder. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Online premie berekenen Allianz.

autoverzekering Volvo V50


Goedkoopste autoverzekering voor Volvo V50 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Volvo V50. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (e.g. 1-TRD-45).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (5-06-1980).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Volvo.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Lagere premie bij veilig rijden
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
4 extra zekerheden
Online klantenservice

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Verrekening met garage
Gemakkelijk opzeggen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Uitgebreid netwerk garages
Online klantenservice

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Collectieve insteek
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Duurzame verzekeraar
Hoge klantbeoordeling

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Wettelijke Aansprakelijkheid
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Simpele verzekeringskaarten
Diverse modules kiezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Hoge kwaliteit focus
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Maximaal 80% korting
Helder polisblad

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook accessoires
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
No-claimkorting tot wel 82%
Helder polisblad


Voordeligste premie van de Volvo V50 berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de V50 ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijke variabele is het jaartal van geboorte. Jongeren van 24 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een nieuwe Volvo V50. Autoverzekeraars onderzoeken ook bijvoorbeeld woonplaats (2849AK). De hoogte van de polis in Vlijmen is anders dan een Autoverzekering Zwaag. Ook het geschatte aantal km’s (7501 – 10.000) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul vandaag geboortedatum, gewenste dekking, hoofdbestuurder in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle Volvo V50 verzekeringen en stap over Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw V50 afsluiten!